Black Panther lijkt de volgende Marvel-klapper te gaan worden

Redactie 17 okt 2017 Entertainment

In Captain America: Civil War maakte de donkere superheld al op spectaculaire wijze zijn opwachting, maar de Black Panther komt met zijn eigen film. Wij kunnen niet wachten. De eerste beelden van de teaser trailer lieten ons al op het puntje van de stoel zitten. Nu is de officiële trailer van de Marvel film uit en laat ons op spectaculaire wijze zien waarom we 16 februari 2018 in onze kalender moeten omcirkelen.

Aan regisseur Ryan Coogler (Creed) was het de taak om de eerste grote donkere superhelden film een regelrechte kaskraker te laten worden. Wat ons betreft is dit meer dan gelukt. De officiële trailer van Black Panther blaast je van je stoel af. Dit smaakt na meer.

Na de dood van zijn vader moet Chadwick Boseman als T’Challa opstaan als nieuwe koning van Wakandan in Afrika. Als katachtige superheld moet hij meer dan ooit zijn land beschermen tegen bad guy Erik Killmonger, die gespeeld wordt door Michael B. Jordan. Een garantie voor een waanzinnige strijd tussen de twee vechtersbazen. Check de trailer hieronder om deze waanzinnige strijd te zien losbarsten.

Reageer op artikel:
Black Panther lijkt de volgende Marvel-klapper te gaan worden
Sluiten