Gaat Black Panther-acteur Michael B. Jordan de rol van Scarface op zich nemen?

mei 18 2020, 20:00 Entertainment
schermafbeelding 2020 05 18 om 125756
Jep, het gaat toch echt gebeuren, Scarface krijgt een reboot. Maar wie gaat dit keer de rol van de iconische Tony Montana op zich nemen? De geruchten gaan dat Marvel's Black Panther villain Michael B. Jordan de rol gaat krijgen.
Als de geruchten waar zijn, dan heeft de Amerikaanse acteur een moeilijke klus te klaren. Michael B. Jordan treed namelijk in de voetsporen waar Al Pacino ooit heeft gelopen. En de manier hoe Al Pacino Scarface neerzette is ontzettend lastig te evenaren. We zeggen niet dat het onmogelijk is, maar hij moet zeker al z’n acteertalenten uit de kast trekken. Pacino dropte quote zoals ‘Say hello to my little friend’ en ‘The eyes Chico. They Never Lie’, die we tot op de dag van vandaag nog steeds gebruiken. Terwijl de film inmiddels al bijna 30 jaar oud is. Jep, echt een klassieker. Michael B. Jordan hebben we zien schitteren in de films Creed en Black Panther waar hij zonder twijfel heeft laten zien dat hij aardig wat skills in z’n arsenaal heeft. Wij zijn benieuwd.

Hoe gaat Jordan dit vertolken?

Oké, maar voordat we met z’n allen allemaal conclusies trekken, zijn dit nog geen feiten. Het zijn slechts geruchten. Helaas is het nog niet door de productie bevestigd. Als de Creed-acteur wél de rol krijgt dan zien we Scarface als nooit tevoren. De in 1932 uitgebrachte film speelde af in Chicago, de 1983 versie in Miami en deze versie zal plaatsnemen in Los Angeles. In de eerdere versies is Tony Montana geëmigreerd vanuit Cuba naar de VS, dit zal waarschijnlijk onveranderd blijven. Montana begint klein maar heeft de grootste plannen en wordt uiteindelijke de eindbaas van de hele drugsindustrie. Hoe gaat Jordan dit vertolken? Wij zitten er al klaar voor.
Delen met
Ook interessant