Zien we straks Bizzey en Kraantje Pappie op het Songfestival?

Na de Songfestival deceptie van afgelopen jaar, hebben we het liever nog niet over de opvolgers van Mia en Dion. Maar de eerste artiesten hebben zich wellicht alweer aangemeld om namens Nederland mee te doen aan het Eurovisie Songfestival van 2024. Niemand minder dan: Bizzey en Kraantje Pappie.

Songfestival

De laatste keer dat we (minimaal) twee jaar op rij de finale niet haalden was in 2006. En die reeks van maar liefst acht keer niet naar de finale willen we natuurlijk koste wat kost voorkomen. Daarom maar gelijk in 2024 die reeks doorbreken. Dat gaan we misschien doen met gelegenheidsduo Bizzey en Kraantje Pappie.

Bizzey en Kraantje Pappie

“Wij zijn nu op writingcamp en hebben best wel spontaan een pokoe gemaakt die maar op één moment geplaatst kan worden in de markt. Anders dan anders”, zo licht Bizzey alvast een tipje van de sluier op. Kraantje Pappie is het daar helemaal mee eens. “Wij hebben een liedje gemaakt en ik denk, of wij denken, dat dat gewoon het liedje moet zijn voor het Eurovisie Songfestival. Als het aan ons ligt, gaan wij aankomend jaar naar het het liedjesfestijn voor Nederland. Wie is met ons?”

De caption onder de video is dan ook duidelijk: ‘Schatjes, hoe gaan we ervoor zorgen dat wij volgend jaar mee mogen doen aan #Eurovision?’

Iets anders

We kunnen wel stellen dat we toe zijn aan een andere vibe en dat het een groter succes gaat worden Mia en Dion staat eigenlijk al wel vast. Bizzey en Kraantje Pappie bewijzen namelijk keer op keer dat ze samen het perfecte duo zijn en hebben behoorlijk wat hits op hun naam staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘Traag’, die alleen op YouTube al 392 miljoen views heeft. En nadat hun laatste nummer ‘Zin In De Zomer Man’ viraal ging lijkt het erop dat de mannen klaar zijn voor iets nieuws, letterlijk en figuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Craney (@kraantjepappie)

Reageer op artikel:
Zien we straks Bizzey en Kraantje Pappie op het Songfestival?
Sluiten