Bitcoin is stiekem weer naar de 11.000 euro geslopen

Redactie 5 Jul 2019 Entertainment

De grootste bitcoin hype is inmiddels wel voorbij, maar er wordt nog altijd grof geld verdiend in de cryptocurrencymarkt.

Het was december 2017 toen de bitcoin een recordhoogte van meer dan 17.000 euro stond. Daarna zakte de digitale munt volledig in en dropen alle makke schaapjes (wij inclusief) weer af en gingen we op verjaardagen weer sterke verhalen vertellen, over de resultaten in de Eredivisie te lullen en aanverwante koetjes & kalfjes praat. Maar wie de afgelopen tijd in de kroeg begon over bitcoin kopen, die werd al met een vermoeide blik aangekeken.

Doorgaan

Maar de echte diehards gaan verder waar anderen afhaken. Afgelopen kerst zat ‘ie een jaar na z’n all time high op z’n all time low van 2.800 euro. Een verschil van meer dan 14.000 euro. Laat dat nou precies het moment zijn waarop je zou moeten instappen, want die bitcoin schommelt harder dan Kim Holland in een leren pakje aan het plafond. Dus je kan er vergif op innemen dat ‘ie ook weer omhoog gaat.

En ja hoor, langzaam aan krabbelde de munt weer omhoog. Gestaag is de munt weer aan een opmars bezig, maar de hype is voorbij die bijna niemand heeft het er meer over. Terwijl je in de afgelopen vier maanden echt wel lekkere knaken had kunnen verdienen. Op het moment van schrijven staat de bitcoin weer op 11.000 euro.

Celebration Bitcoin GIF - Find & Share on GIPHY

Lef

Ja vriend, daar had je heel veel centen mee kunnen verdienen. Het blijft natuurlijk een risicomarkt van jewelste. Er valt nauwelijks een pijl te trekken op de koers van de bitcoin, maar dat het nog altijd een markt is met potentie, lijkt ons vrij duidelijk. Nu maar weer wachten totdat ‘ie een beetje zakt. En dan aan jou de taak om het lef te hebben om in te stappen. Mocht je nog een goede site zoeken, dan kunnen wij cryptokopen.nl je aanraden. Lambo!

Reageer op artikel:
Bitcoin is stiekem weer naar de 11.000 euro geslopen
Sluiten