Kersverse Netflix-thriller Bird Box jaagt kijkers de stuipen op het lijf

redactie 27 dec 2018 Entertainment

De eigen content van Netflix wordt alsmaar beter. Met enkele miljarden die ze jaarlijks aan de creatie Netflix Originals uitgeven kunnen ze voor hun films en series ook steeds vaker een uit Hollywood weggeplukte cast samenstellen. Zo speelt topactrice Sandra Bullock in de zweet-in-je-bilnaad-film Bird Box.

De kans is groot dat je bij het zien van deze zenuwslopende film even uit angst je ogen sluit. Vanaf dat moment kun je ze maar beter dichthouden, want als we het filmscenario werkelijkheid zou zijn, dan zou je dan de drang ervaren om op gruwelijke wijze zelfmoord te plegen. Een beetje zoals The Happening maar dan wél goed.

Blinddoek

Oscarwinnares Bullock leeft samen met haar kiddo’s in een post-acopalyptische wereld. Ze wonen in een huis waarvan de rolluiken constant gesloten zijn. Willen ze naar buiten, dan moeten ze een blinddoek om. Dat zorgt tijdens de film natuurlijk voor de nodige spannende situaties. Zo spannend dat veel kijkers vinden dat er een serie van deze Netflix-hit gemaakt zou moeten worden. Wij vinden het prima, maar dan gaan we de rest van ons bestaan wel met een blinddoek om onze kop door het leven..

Reageer op artikel:
Kersverse Netflix-thriller Bird Box jaagt kijkers de stuipen op het lijf
Sluiten