In deze bioscoop pak je een filmpje met je hond

redactie 10 Aug 2019 Entertainment

In Plano, Texas heb je K9 Cinemas waar je je hond mee kan nemen als je een filmpje gaat pakken in de bioscoop. Dus als jij het lullig vind dat je je hond thuis moet laten als jij geniet van een filmavondje, is dit de ultieme uitvinding. Een kaartje kost slechts vijftien dollar, we nemen aan dat dit de prijs inclusief viervoeter is.

Mocht dit je nog niet helemaal aanspreken, je kunt ook flink aan de wijn en whiskey terwijl je lekker een filmpje aan het kijken bent. Er zijn natuurlijk wel wat regeltjes voordat iedereen daar kneiter zat door de film ligt te schreeuwen. Wat waarschijnlijk weer een blafconcert van de aanwezige honden oplevert.

Regels

Je kunt voor vijf dollar extra nog een tweede hond meenemen, maar meer dan twee wordt niet toegestaan. Je kunt dus niet met je hele uitlaatservice een filmpje pakken. Wel als je met meerdere personen bent natuurlijk. Zo lang er maar maximaal twee honden op één persoon zijn. Oh en ze moeten wel de juiste vaccinaties hebben gehad, dus het is wel slim om die papieren mee te nemen. Als je dit allemaal fixt is het een prima uitje als je een keer in de buurt bent.

Idee

Eric Garland ontdekte een gat in de neem-je-hond-mee-naar-de-bioscoop-markt, een gapend gat waarschijnlijk want wij hebben nog nooit zoiets gezien. Eric wilde graag een keer een filmpje pakken met zijn hond Bear, dus heeft hij zelf maar wat uit de grond gestampt. Dit moet toch wel een succes worden.

Hond bioscoop
Bron: Instagram
Reageer op artikel:
In deze bioscoop pak je een filmpje met je hond
Sluiten