Dan Bilzerian laat zien dat hij feestjes geven absoluut niet verleerd is

Redactie 18 jun 2018 Entertainment

Het leek even stil rondom partygod Dan Bilzerian. ‘The King of Instagram’ staat erom bekend dat hij weet hoe hij een feestje moet geven. Als multi-miljonair en de zogenoemde nieuwe Hugh Hefner, beschikt hij over de middelen om een meesterlijk feest neer te zetten. Zo gaf hij laatst een feestje waar 485 vrouwen waren en maar 37 gasten. De vrouwen waren weer belachelijk mooi en de mannen waren natuurlijk alleen maar beroemdheden en rijke piefjes.

Geen idee of we nog steeds moeten uitleggen wie Dan Bilzerian wel niet is. Voor de onwetende onder ons zullen we het kort samenvatten: een multimiljonair met een playboy lifestyle die leipe feestjes geeft en zijn leven op Instagram deelt.

Beroemdheden

Die feestjes die hij geeft gaan een level te boven. We staan elke keer weer versteld over het aantal knappe vrouwen dat er rond loopt, de drank die geschonken wordt en de hoeveelheden beroemdheden die hun gezicht laten zien op de feestjes. We zien in zijn meest recente feestje UFC wereldkampioen weltergewicht Tyron Woodley, YouTube ster Vitaly Zdorovetskiy, Chris Brown, rapper Tyga, DJ Marshmello en snowboarder Shaun White.

‘Opvolger Hefner’

Naast Dan zijn er ondertussen meerdere playboy miljonairs die bekendheid aan het vergaren zijn zoals deze Australische Candyman. Oordeel zelf maar wie de echte Playboy god van het moment is, eerlijk gezegd is dat nog steeds Hugh Hefner. Toch maakt Dan Bilzerian een goede kans als zijn opvolger. Check de video hierbeneden om mee te kunnen dromen over de feestjes van Dan Bilzerian.

We just gettin warmed up ??? Music:@frenchmontana vid: @liverichmedia

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Foto: Instagram Dan Bilzerian

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian laat zien dat hij feestjes geven absoluut niet verleerd is
Sluiten