Jesse Pinkman van Breaking Bad keert misschien terug in Better Call Saul

Redactie 1 mrt 2018 Entertainment

Yo BITCH, ready for the good news? We zijn allemaal groot fan van Breaking Bad, de eindbazenserie die helaas alweer een tijdje achter ons ligt. Nu komt Vince Gilligan, geestelijk vader van Breaking Bad én Better Call Saul, met het nieuws dat Aaron Paul wel weer eens in de huid zou kunnen kruipen van Jesse Pinkman.

We waren allemaal fan van deze dikke serie. Niet alleen om het bizarre en spannende verhaal, maar minstens om de heldenrollen van de  hoofdrolspelers. Walter White is altijd al een badass geweest, maar bij Jesse Pinkman is dat anders. Hij startte als een fucking psycho en doorging een hele transformatie. We gingen steeds meer van hem houden en niet in de laatste plaats vanwege zijn heerlijke uitspraken.

Excited Aaron Paul GIF - Find & Share on GIPHY

Reünie

Nadat de magistrale serie in Albuquerque was afgelopen, kwam daar gelukkig Better Call Saul. Het verhaal van opperadvocaat Saul Goodman wordt hier verteld en we kwamen weer helemaal terug in de dikke wereld van bedrog en drugs. Stiekem missen we Jesse en Walter wel een beetje, het waren toch de kartrekkers van Breaking Bad. Gelukkig komt daar maker Vince Gilligan met de boodschap dat we Jesse wel eens terug kunnen zien. Yeah bitch!

Hij vertelt in een interview met Digital Spy: “You never know if that character may get revisited in the future,” vertelt hij over Jesse’s terugkomst. “Anything’s possible.” Daarna zegt hij dat hij helemaal open is voor Jesse’s retour. We zullen het zien. Het zou in ieder geval mega dik zijn als we lá bitch terug zien in Better Call Saul.

Reageer op artikel:
Jesse Pinkman van Breaking Bad keert misschien terug in Better Call Saul
Sluiten