De vijf dikste en vooral betaalbare horloges

Gezien wij altijd mega dure horloges posten, vonden wij het een goed idee om eens een top 5 te maken van de mooiste en vooral betaalbare klokjes. Want laten we even eerlijk zijn, onder de 500 euro zijn hele mooie klokjes te vinden. Alsnog duur natuurlijk, maar heel wat toegankelijker dan een Rolex van 50k.

#1 Hugo Boss Skymaster

Wat een prachtig chic horloge. De bruine lederen band in combinatie met de zilveren klok en een antraciete wijzerplaat maakt dit exemplaar tot een echte eyecatcher. En voor €299,- hangt hij ook nog eens om jouw pols!

Horloges

#2 Emporio Armani

Wij houden niet zo van standaard wijzerplaten, want opnieuw hebben we voor een gek kleurtje gekozen. Ze donkerblauwe wijzerplaat in combinatie met de grijze klok en band straalt pure klasse uit. Voor €369,- is dit klokje van nou en kan je stijlvol over straat.

horloges
Foto: Bijenkorf.nl

#3 Swiss Military Hanowa

Een goud klokje met een zwarte wijzerplaats en een bruin leren band is enkel en alleen voor de stoere mannen. Het is een sportief horloge met chronograaf en ook nog eens saffierglas. En voor €394,- hangt ie om jouw pols!

Horloges
Foto: Bijenkorf.nl

 

#4 Hugo Boss Champion

Het lijkt erop dat wij fan zijn van Hugo Boss. Opnieuw hebben we een Boss klokje te pakken, dit keer met een leren band en een antracieten wijzerplaat omringd door een wat lichtere klok. Wederom weer voor een schappelijke prijs van €329,-

horloges
Foto: Bijenkorf.nl

#5 Tissot Tradition

Tissot kon natuurlijk niet missen in dit rijtje, daarvoor is het merk veel te prachtig. Dit klassieke horloge van Tissot heeft een bruin lederen band met een zilveren klok en een witte wijzerplaat. Een écht klassiek model dus. Het is de duurste tot nu toe met een prijs van €400,-.

Horloges
Foto: Bijenkorf.nl

Lijkt erop dat we onder de €500,- dus best wat mooie horloges kunnen vinden. Scheelt ons weer heel wat knaken en een bezoekje bij het politiebureau als de klok van je pols wordt gesneden.

Reageer op artikel:
De vijf dikste en vooral betaalbare horloges
Sluiten