Deze enorme bestuurbare straaljager is het ultieme speelgoed voor mannen

redactie 29 Jul 2019 Machines

Wij mannen blijven toch gewoon altijd geïnteresseerd in speelgoed. Zeker als het om bestuurbare voertuigen gaat. Blijft mooi toch. Mocht het niet je ding zijn, geloven we haast niet dat je niet enthousiast wordt van deze gruwelijke bestuurbare straaljager.

Het gaat om precies te zijn om de A-10 Thunderbolt II ook wel Warthog genoemd, oftewel wrattenzwijn. Kurt Tötsch is de trotse eigenaar van dit bakbeest en showt hem ons van harte. Stiekem worden we er best een beetje jaloers van. Hij klinkt trouwens nog imposanter dan ‘ie er uitziet. Er komt me toch een geluid van dit gevechtsvliegtuig af, niet te doen joh.

Specs

De schaal van deze jet is 1 op 56 en hij heeft een spanwijdte van drie meter. Hij weegt daarnaast bijna 25 kilo. De snelheid en het waanzinnige geluid worden geproduceerd door twee kneiter dikke straalmotoren. Als je ‘m zo door de lucht ziet zweven is ‘ie haast niet van echt te onderscheiden. Wat een gaaf ding hé, dit is wel een van de meest indrukwekkende bestuurbare voertuigen die we gezien hebben.

Reageer op artikel:
Deze enorme bestuurbare straaljager is het ultieme speelgoed voor mannen
Sluiten