Bestel nu de FHM500 en maak kans op een vette elektrische Ecooter!

Het mooiste blad van het jaar is hier! De Mooiste Vrouw van Nederland 2019 is gisteravond bekend gemaakt op een heerlijk avondje in The Butcher Social Club in Amsterdam. Wil jij morgen het magazine zo snel mogelijk in huis hebben? Dan hebben we goed nieuws, want als je nu het magazine bestelt via Wehkamp.nl, dan ligt het magazine morgen bij je op de deurmat!

De FHM500 is net zoals elk jaar alleen verkrijgbaar bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Het magazine ontvang je er vervolgens gratis bij. De FHM500 staat vol met de knapste foto’s van de mooiste vrouwen die ons land rijk is. En ja, daar zit ook de bloedhete fotoshoot met Katja Schuurman bij. Verder hebben we ook fotoshoots georganiseerd met de Social Media Prinses, de Mooiste Sportvrouw en uiteraard de Mooiste Vrouw van Nederland. Yep, dit is zonder meer het lekkerste tijdschrift van het jaar.

Win een scooter!

Onder de eerste 500 bestellingen verloten we bovendien nog een vette Ecooter ES1! Daar betaal je in de winkel €2.699,- inclusief BTW en rijklaarmaakkosten voor, maar met een beetje mazzel vind je die straks na aankoop van een TABAC-product en een FHM500-magazine gewoon bij jou voor de deur. De levering wordt geregeld door Ecooter, dus die wordt gewoon netjes voor je deur bezorgd. Snel scootertje trouwens, want in 4,5 seconde zit je al op 45 km/u. Hij is dan ook elektrisch, dus hoge koppel en dus rij je iedereen zoek bij het stoplicht. De actieradius ligt op 110 kilometer. Gewoon een heel vet ding. Stel je voor dat je ‘m wint! Meer info check je ecooter.nl/fhm en volg ze op Instagram via @ecooter.benelux. Vinden ze leuk.

 Bestel het magazine

We verloten de scooter dus onder de eerste 500 mensen die via deze link een TABAC-product en FHM500 magazine hebben gescoord. Je kan bijvoorbeeld een scheercréme van 5 euro bestellen, of een douchegel van 7 euro. Ben je spekkoper hoor. Maar onderschat ook de parfums niet. Zijn oprecht heel lekker. Nou ja, je vindt vast wel wat moois. Heel veel leesplezier en toi toi toi met het winnen van de Ecooter jongens!

Reageer op artikel:
Bestel nu de FHM500 en maak kans op een vette elektrische Ecooter!
Sluiten