Berghain komt met 60 uur durende technomarathon tijdens NYE

Redactie 15 nov 2017 Entertainment

Het is de eeuwenoude vraag medio november die legio vriendengroep bezighoudt: Wat gaan we met oud & nieuw doen?” Huisfeestje? Dikke party pakken? Of toch maar de oudejaarsconference kijken, een paar oliebollen eten en na wat vuurpijlen de lucht inschieten naar bed. Wij doen slingeren lukraak een suggestie in de ether, want wat dacht je van een weekendje Berlijn!

De gerenommeerde technoclub Berghain komt namelijk een party op de proppen waarbij je moet hopen dat je ‘m zonder ambulance overleeft. Een 60 uur durende technomarathon die op zondagavond start vlak voor de jaarwisseling en pas ergens in de loop van de dinsdagnacht of woensdagochtend tot een einde komt.

Berghain
Een van de weinige foto’s vanuit de Berghain

Heldhaftige jongen die deze sessie uit weet te spelen. Al moet je eerst maar zien dat je binnenkomt natuurlijk, want dat is nogal een opgave. Zeker met iets als oud & nieuw, waar de beruchte bouncer ongetwijfeld voorrang zal verlenen aan Duitsers ten opzichte van de toeristen. Maar wie niet waagt die niet wint natuurlijk.

Mocht het jullie lukken dan kun je je in de Berghain verheugen op namen als Ben Klock, Marcel Dettman en Rødhåd, terwijl een paar verdiepingen hoger in de Panorama Bar dj’s als The Black Madonna, Steffi en Gerd Janson de feestvreugde komen verhogen. Hieronder de volledige line-up, die er een is om je vingers bij af te likken. En mocht je niet binnekomen, dan kun je altijd nog naar Wilde Renate, Sisyphos of Watergate. Berlijn is hoe dan ook altijd een goed idee.

Over Berghain gesproken, deze hilarische review al eens gelezen?

Berghain:
Answer Code Request
Ben Klock
Boris
Dr. Rubinstein
DVS1
Etapp Kyle
Kangding
Ray Kobosil
LSD [Luke Slater, Steve Bicknell, David Sumner (Function)]
Marcel Dettmann
Mykki Blanco
Norman Nodge
Rødhåd
Somewhen

Panorama Bar:
Anthony Parasole
Danny Tenaglia
Efdemin
Gerd Janson
Massimiliano Pagliara
Nick Höppner
Roi Perez
Ryan Elliott
Steffi
Tama Sumo
The Black Madonna
Virginia
Volvox

XXX-Floor:
Discodromo
Gideön
I-F
nd_baumecker
Skatebård
Soundstream

Elektroakustischer Salon:
B12 (live)
Atom™
Fiedel
Jenus
Rainforest Spiritual Enslavement [Dominick Fernow]
Martyn
Nathan Fake

Openingsfoto: Michael Zero Mayer

djmag.com

Reageer op artikel:
Berghain komt met 60 uur durende technomarathon tijdens NYE
Sluiten