Voor een kleine 2 ton is deze razendsnelle Audi RS6 R van jou

Redactie 15 nov 2017 Machines

Het is de ultieme wolf in schaapskleren en de meest geliefde bolide onder topcriminelen met snode plannen. Meer dan eens wordt er eentje uitgebrand teruggevonden. We hebben het natuurlijk over de monsterlijke Audi RS6. In ons eigen landje staat in de vorm van de Audi RS6 R nu wel een heel fraai exemplaar te koop.

Als je nog ergens twee ton hebt liggen en een nieuwe auto zoekt, dan zouden we maar eens een bezoekje brengen aan Tilburg, waar de boys van DTmobilty een glimmend Midnight Blue Metallic gewrapt exemplaar in de etalage hebben staan.

€199.500,- kost ‘ie om precies te zijn. Goed bestede euro’s, want je krijgt er een alles-in-een-pakketje voor terug. Een 4,0 liter TFSI V8 levert 700 pk, waar de tuners voor €12.500 extra best 100 pk erbij willen doen. In 3,0 seconden blaas je naar de 100 km/u en de topsnelheid ligt op een acceptabele 330 km/u. Snap jij gelijk waarom het zo’n populair karretje is voor de zwartwit gestreepte boeven des lands.

Mocht je echt interesse hebben. In het assortiment zit onder meer een panoramadak, een dikke geluidsinstallatie van Bose, keramische remschrijven met gouden remklauwen en uiteraard Matrix LED-lampjes en extra lekker knetteren doe je dankzij het uitlaatsysteem van Akrapovic. Wij zouden het wel weten! Meer info vind je op dtmobility.com

Foto’s: dtmobility

Manners.nl

Reageer op artikel:
Voor een kleine 2 ton is deze razendsnelle Audi RS6 R van jou
Sluiten