Gaat de nieuwe Batman film zich afspelen in de jaren 90?

redactie 19 mrt 2019 Entertainment

Er komt weer een nieuwe Batman film aan! Nu bekend is dat Ben Affleck niet meer te zien zijn als de superhero kunnen we ons nu voorbereiden op de film die voor 21 juni 2021 gepland staat. De eerste geruchten wijzen erop dat de film zich zal afspelen in de jaren 90.

We gaan dus een vroegere versie van Batman zien en er wordt dan ook gezocht naar een acteur die tussen de 25 en 33 jaar oud is. De blockbuster speelt zich daarom dus af in de jaren 90: we gaan zien wat er vooraf ging in het leven van Batman. Matt Reeves zal de regie van de film op zich nemen.

Penguin als villain

Als villain wordt deze keer voor de verandering geen spotlights gericht op The Joker. Deze editie zal voornamelijk in het teken staan van The Penguin. De supervillain was ook al te zien in de film uit 1992 en maakt nu zijn langverwachte comeback. Dit is echter niet de enige bad guy die we voorbij zullen zien komen. Een andere optie is bijvoorbeeld dat ‘The Brain’ een grote rol zal spelen. Het filmen zal beginnen in november dus er kunnen nog veel dingen veranderen. Binnenkort zal in ieder geval de nieuwe acteur voor Batman aangekondigd worden. Wij houden je namens FHM natuurlijk op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gaat de nieuwe Batman film zich afspelen in de jaren 90?
Sluiten