We krijgen een nieuwe Batman want Ben Affleck wordt ontslagen

Redactie 14 jun 2018 Entertainment

Zwart als de nacht weet deze vleermuis zijn superschurken zonder echte superkrachten uit te schakelen. Met een grote zak geld, een butler, een Batmobiel en een breed repertoire aan Kung Fu kunsten komt hij een heel eind Gotham City veilig te houden. Er komt weer een nieuwe Batman film uit en volgens The Hollywood Reporter ziet DC nog maar weinig heil in om Ben Affleck als Batsy.

Laten we eerlijk zijn, alle films met Ben Affleck als Batman waren niet heel goed. Paar leuke scènes, maar het komt nog geen eens in de buurt van de Batman films met Christian Bale als alter ego van Bruce Wayne.

Matt Reeves aan het stuur

Daarnaast zou Ben te oud zijn om Batman te spelen in de nieuwe film. Matt Reeves, regisseur van o.a. Planet of the Apes, heeft de leiding voor de nieuwe film en geeft aan dat het verhaal zich zal focussen op een jongere Batman. Met 45 jaar is Ben simpelweg te oud en daarnaast heeft hij ook nog geen killer performance neer gezet. Niet dat het compleet aan hem te wijten valt, we gingen er vooral sterk qua regisseur op achteruit. Van Christopher Nolan naar Zack Snyder, slechtste wissel ever.

Maar met Matt Reeves hebben we weer vertrouwen en we hopen dat hij met een schone lij begint. Dat betekent nieuwe acteurs, nieuw verhaal en vooral ook een nieuwe Batman. Maar wie moet het worden?

Foto: Warner Bros

Reageer op artikel:
We krijgen een nieuwe Batman want Ben Affleck wordt ontslagen
Sluiten