Barack Obama geniet van zijn pensioen door te kitesurfen met Richard Branson

Redactie 8 feb 2017 Entertainment

Barack Obama is alweer een paar weken geen president meer van de Verenigde Staten, zijn plekje is overgenomen door de gekke Trump. Vorige week had Obama nog kritiek op Trumps beleid, wat zeer ongebruikelijk is voor een voormalig president, maar deze week lijkt hij wat rust te hebben gevonden.

Na zijn aftreden zou Obama de bloemetjes buiten gaan zetten door een lange vakantie te nemen met zijn vrouw Michelle. Die reis is er nu toch van gekomen en Barack weet wel waar hij kan relaxen gedurende zijn pensioentje. De ex-president is opgedoken op de Maagdeneilanden in het Caribisch gebied. Deze eilandengroep staat bekend om zijn prachtige stranden, heerlijke temperaturen en eindeloze blauwe zeeën rondom de eilanden.

Barack Obama GIF - Find & Share on GIPHY

Obama is hier niet alleen om tot rust te komen, hij is namelijk ook dol op kitesurfen. Helaas was zijn vorige baantje te druk om af en toe op de surfplank te klimmen, de Secret Service was er ook niet zo blij mee. De Amerikaan heeft het surfen op Hawaï geleerd toen hij daar nog woonde tijdens zijn jeugd, er zijn slechtere plekken te bedenken om op te groeien.

Het is te begrijpen dat de voormalig president na al die jaren huwelijk met Michelle ook wat ander gezelschap wil, daarom surft hij met de Britse miljardair Richard Branson. Deze Brit is eigenaar van de Virgin Group, dat onder andere een platenlabel en een raceteam omvat. Daarnaast is Branson de oudste man die ooit het Kanaal is overgestoken door te kitesurfen. Met deze oude baas moet Obama zich wel weten te vermaken op die geweldige locatie.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Barack Obama geniet van zijn pensioen door te kitesurfen met Richard Branson
Sluiten