Sommige mensen spelen een potje FIFA in hun vrije tijd, anderen drinken de hele dag bier en iemand anders maakt van een banaan ongelofelijke kunstwerken. Wij verzinnen het ook niet, maar eerlijk is eerlijk, je moet wat met je vrije tijd. Stephan Brusche is daardoor ook nog instafamous.

Creativiteit kent geen limiet bij deze gast. Geef hem een banaan, een half uurtje werk en jij kunt hem zo in het Louvre neerzetten. Hij doet dit werk nu al 7 jaar en de resultaten zijn geniaal. Hij vertelt hoe het allemaal begon: “Het begon allemaal een aantal jaar geleden toen ik voor het eerst Instagram gebruikte. Ik was op het werk en ik wilde gewoon iets posten. Toen zag ik een banaan liggen en dacht bij mezelf: waarom teken ik er niet gewoon een lachend gezichtje op?”

Instafamous

Daarna kwam Stephan erachter hoe heerlijk het was om op bananen te tekenen. “Nadat ik een aantal ideeën had bedacht om te tekenen, kwam ook het idee om er echte kunstwerken van te maken. Opeens kwam het idee om er figuurtjes uit te snijden. Die combinatie leidde tot mijn Instagram Isteef.” Check de creaties van Stephan zelf hieronder uit.

Made this Happy Easter Bunny for @fyffes_ireland #happyeaster #bunny

A post shared by Stephan Brusche (@isteef) on

👑🐵😡🏢 #kingkong

A post shared by Stephan Brusche (@isteef) on