Comfortabel je ballen scheren doe je met Bald Balls

Oké mannen, we hebben het allemaal wel een keer gehad. Dat gedoe in de badkamer als je jouw edele delen probeert kaal te krijgen. De ene keer heb je een snee in je zak, de andere keer een geïrriteerde huid. Nadat je je ballen een coupe a la Arjen Robben hebt gegeven, moet je de geschoren huid natuurlijk wel goed verzorgen. Alleen zijn er maar weinig merken die hier aandacht aan besteden. Gelukkig is er nu Bald Balls! Zij komen met verzorgingsmiddelen die specifiek gericht zijn op de verzorging van de regio rond je edele delen. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid na het scheren van je schaamhaar. 

Iedereen die seksueel enigszins actief is en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan, die zal zijn tuintje regelmatig bijwerken. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de mannen het schaamhaar down under scheert met een scheermes. Toch zijn er maar weinig mannen die het daarna goed verzorgen. Tot nu.

Bald Balls

De scheerolie en aftershavelotion van Bald Balls zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van de schaamstreek. Je huid wordt zo zacht als een babybilletje, dus je hebt ineens een compleet nieuwe scheerervaring. Veel bestaande scheerproducten bevatten parfum en andere schadelijke stoffen voor je huid. Daarnaast ontstaat er makkelijk irritatie, jeuk of zelfs ingegroeid haar. Op je gezicht of je borst is dat niet zo erg, want die huid is hartstikke sterk. Je wilt tenslotte ook dat je net geschoren kaaklijn lekker ruikt. Maar daar beneden is het gevoelig, dus moet je daar naar handelen. Omdat de huid bij de balzak kwetsbaarder en gevoeliger is en dus te maken krijgt met meer irritatie, werken ze bij Bald Balls alleen met hoogwaardige ingrediënten. Bovendien wordt alles in Nederland geproduceerd.

Bald Balls

Voordelen

Waarom zou je je ballen überhaupt scheren met een mesje als dat niet goed is voor je huid? Laten we eerlijk zijn. Als je de boel kaal geschoren hebt, lijkt je slurf een stuk groter en dat zorgt weer voor zelfvertrouwen. Daarnaast zijn er veel vrouwen die het graag glad hebben. Uiteindelijk doe je dat ook voor jezelf, want anders kun jij die snorkelsessie ook wel op je buik schrijven. Dus lekker met een scheermesje scheren, want met Bald Balls hoef je je geen zorgen meer te maken.

Olie en lotion

De scheerolie van de ballenbrigadiers voedt zelfs tijdens het scheren. Een groot voordeel van olie ten opzichte van schuim, is dat je altijd ziet wat je doet. Jezelf snijden zal dus niet meer gebeuren en dat is best belangrijk in die contreien. Een pleister plakken is ook zo wat. Na het scheren grijp je de lotion, want die kalmeert en herstelt de huid weer. Vervolgens stap je de badkamer uit en voel je je weer helemaal het mannetje. Met de feestdagen voor de deur, is dit natuurlijk het ideale cadeau voor je oom, neef, vader, vriend, of nou ja, eigenlijk kan elke man zo’n pakket wel gebruiken. Voor 39,95 is de Bald Balls scheerset van jou. Je bestel ‘m nu online via de website van baldballs.eu.

 

Reageer op artikel:
Comfortabel je ballen scheren doe je met Bald Balls
Sluiten