Met deze 4 items tover je je badkamer om tot luxe wellness

redactie 26 Jul 2019 Entertainment

Wat is er lekkerder dan na een dag hard werken even weg te dommelen in een heerlijk warm bad of een lekkere warme douche nemen net voordat je gaat slapen. Een chille badkamer levert je een shit load aan comfort op en met deze items til je dat naar een hoger niveau. Zo maak je van jouw badkamer een heus wellnesscentrum.

Op de inrichting van je badkamer moet je eigenlijk niet bezuinigen. Dit is één van de kamers waar je het beste tot rust kan komen, dus wil je dat daar chille badkamermeubelen staan. Verder is wat luxe in de badkamer ook geen vervelende bijkomstigheid.

Jacuzzi

Natuurlijk moet er minimaal een bubbelbad aanwezig zijn om ook maar een beetje in de buurt van een wellness te komen. Je kunt het natuurlijk zo gek en duur maken als je zelf wil. Bij sommige winkels heb je goedkopere baden, maar wij zien het wel zitten om zo eentje te installeren waar zo’n dik tv scherm uitkomt.

Badkamer
Bron: Flickr

Regendouche

De beste douche die je kunt hebben is een enorme regendouche. Als je daar eenmaal onderstaat, wil je er bijna niet meer onder vandaan. Je hebt niet altijd zin en tijd om uitgebreid in bad te gaan, maar dit is echt een uitstekend alternatief.

Badkamer
Bron: Flickr

Stoombad

Een Turks stoombad in je badkamer, hoe chill is dat. Super fijn ook als je verkouden bent, komt alles even los en dan heb jij weer ruimte om normaal adem te halen.

Sauna

Wellicht gaat dit logistiek niet echt passen, maar we rekenen dit gewoon bij de badkamer. Waar in huis je dit ook installeert, je gaat er hoe dan ook plezier van hebben. In een sauna kom je, mits je ervan houdt, maximaal tot rust. Je huis is nu echt een volwaardig wellnesscentrum. Je kunt bijna entreegeld vragen mochten er mensen blijven logeren.

Badkamer
Bron: Flickr
Reageer op artikel:
Met deze 4 items tover je je badkamer om tot luxe wellness
Sluiten