Will Smith en Martin Lawrence kondigen Bad Boys deel 4 aan

Niemand had het verwacht, maar Will Smith en Martin Lawrence hebben aangekondigd dat er een vierde deel van Bad Boys aankomt. De nu al driedelige filmserie over de twee komische, sexy en avontuurlijke politieagenten is keer op keer een succes. Na de blamage van Will Smith tijdens de Oscars was er een groot vraagteken rondom een vierde deel, maar die twijfel is nu dus verdwenen. We kunnen niet wachten om het politieduo weer te zien shinen op het witte doek.

Will Smith kondigde via een video op zijn Instagram het vierde deel aan. Check hieronder effe hoe hij dat deed, want dan zie je meteen de leuke chemistry tussen de twee hilarische gasten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Bad Boys

Waar wij enorm blij mee zijn is dat het vierde deel van Bad Boys weer wordt geregisseerd door Adil EL Arbi en Bilal Fallah. Zij regisseerde ook het derde deel: Bad Boys For Life en wij zijn groot fan van hun werk. Laatst hebben we zelfs een fantastisch interview gehad met de twee topregisseur. We hadden het over hun Hollywood-ervaringen, persoonlijke leven en hun toekomstdromen. Toen hadden ze ons niet vertelt dat ze Bad Boys vier gingen schieten, maar dat vergeven we ze bij deze. Wanneer Bad Boys 4 uitkomt, is nog niet bekend. Maar als het net zo’n succes is al de andere drie wordt het weer lachen, gieren en brullen in de bioscoop. Benieuwd naar een van de beste scenes ooit uit Bad Boys? Check dan ff de video hieronder.

Reageer op artikel:
Will Smith en Martin Lawrence kondigen Bad Boys deel 4 aan
Sluiten