100% BJ-garantie dankzij de eerste automatische pijpmachine van Autoblow

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Holly shit, de maanlanding, de wet van Newton en de meest moeilijke wiskundige formules zijn niks vergeleken met wat er nu op de markt is verschenen. Het bedrijf AutoBlow heeft een automatische pijper bedacht. Een medaille waard als je het ons vraagt. Als je namelijk hoort wat die allemaal kan, schrik je je letterlijk dood. Vanaf nu geen dates meer of gezeik in de slaapkamer, maar gewoon je eigen vertrouwde machine.

Beter dan je chick

De automatische pijpmachine is niet zomaar een technisch hoogstandje. Zo is er een minicomputer ingebouwd, is de buis waar je je klabanus in stopt van siliconen, en schrik niet, kan die 250 verschillende standjes. Haha, daar kan je vriendin niet aan tippen heur! Maar dan is het nog lang niet afgelopen met de pret. Zo heb je een pauze-knop, een hartslag meter voor jouw perfecte stand, een shuffleknop zodat jij nooit hetzelfde standje krijgt en ook nog drie verschillende gaten. De gaten zijn onderverdeeld in een siliconen mond, vagina en een poeperd. Heb jij nou net je daad gedaan en zit heel je machine onder? Dan haal je gewoon het zakje met je kwakje eruit en spoel je hem even om onder kraan met zeep. Dit ding is toch hemels!

De prijs

Voor de hitsige mannen, Dumpert-reaguurders en seksverlsaafden onder ons kan je ‘m al pre-orderen op de site. Het prijsje is lager dan verwacht: 231 euries. Nou snel aanschaffen die handel! Je moet wel oppassen dat die niet op hol springt of kortsluiting krijgt, want dan ben je de lul! Veel plezier mannen!

 

Reageer op artikel:
100% BJ-garantie dankzij de eerste automatische pijpmachine van Autoblow
Sluiten