Aston Martin maakt hun persoonlijke luxueuze onderzeeër bekend

Redactie 29 Sep 2017 Machines

Waar Aston Martin doorgaans bekend staat voor beeldige schoonheid, overvloed aan luxe en brute snelheid, zou dit wel is het langzaamste model van de Engelse fabrikant ooit gebouwd kunnen zijn. Zodra het eerste exemplaar uit de samenwerking met Triton Submarines tevoorschijn komt, reken er maar op dat er aan aandacht geen gebrek zal zijn.

De Aston Martin Project Neptune is de poging om zowel land en zee te veroveren, daarmee zou het voor de rijken der rijken de meest luxueuze privé onderwater voertuig van deze tijd zijn. Van het verkennen van dieptes der oceanen tot aan chillen tussen Nemo en zijn friends in de meest waanzinnigen koraalriffen ter wereld. Mocht je nog een plek zoeken om je eerste date mee te overtuigen.

De duikboot is gebaseerd op het ontwerp van de Aston Martin Valkyrie waarvan meer specs van het project nog onbekend zijn. Triton zal daarin verantwoordelijk zijn voor de duik expertise, dat in het jasje van vakmanschap en esthetiek van de hoogste plank van Aston Martin zal worden gestoken.

Meer Aston Martin op het water? Moet je deze boot zien!

Hiconsumption

Reageer op artikel:
Aston Martin maakt hun persoonlijke luxueuze onderzeeër bekend
Sluiten