Arjen Lubach was te gast bij Late Night with Seth Meyers en dat was zwaar geniaal

redactie 22 nov 2018 Entertainment

Hoe vaak krijg je als Nederlander nou de kans om bij de Amerikaanse Seth Meyers Late Night show aan te schuiven? Arjen Lubach kreeg deze eer in zijn schoot geworpen. Zo hadden Seth en Arjen het over Trump, Lee Towers, zijn liefdesleven en zijn aankomende theatertour. 

Zo somde Neerlands trots een paar van zijn optredens op: Enschede, Groningen en Amsterdam. De Amerikanen gingen daar best wel stuk om, want ja we hebben nou eenmaal een hilarische taal en zij hebben een lachband. Lubach werd uitgenodigd om te praten over het succes van zijn programma. Zo werd er onder andere teruggekeken op het filmpje Netherlands second, de video ging de hele wereld over. ”We maakten een video in een stijl die hij zou begrijpen,” vertelde Lubach.

Lee Towers

Ook leuk dat Lee Towers nog effe genoemd werd. Er zijn in Rotterdam namelijk twee torens naar hem vernoemd. Hiervoor werd Lubach nog om toestemming gevraagd. Da’s op zich wel vaag: ”Ik heb geen rechten op die naam, doe het vooral!”

Woordje Nederlands

Het einde van het item is misschien nog wel het allermooiste wanneer Lubach allerlei Nederlandse theaters begint op te sommen. Ook Meyers spreekt een aardig woordje over de grens: “Heel goed.” Dat vonden wij nou ook. Check hieronder de fragmenten:

 

 

Reageer op artikel:
Arjen Lubach was te gast bij Late Night with Seth Meyers en dat was zwaar geniaal
Sluiten