Apple lekt hier misschien het design van de AirPods 3 met noise-canceling

redactie 8 Oct 2019 Entertainment

Apple heeft ons misschien wel per ongeluk getrakteerd op een nieuw design AirPods. Een aantal scherpe Applefans hebben het vergrootglas op de aankondiging van de betaversie van iOS 13 gelegd en hebben een bijzondere ontdekking gemaakt. Is dit het nieuwste design met onder andere noise-canceling?

Foutje?

Het is niet helemaal duidelijk of superbedrijf Apple hier een foutje maakt. Apple staat namelijk wereldwijd bekend om zijn goede marketing en dus kan dit simpelweg ook gewoon weer een sterke marketingstunt zijn. Het werkt eigenlijk van beide kanten, want we worden er hoe dan ook enthousiast van. Damn you Apple!

AirPods voor iedereen

De populaire accessoire van Apple de AirPods doen het hartstikke goed op de markt. Iedereen loopt ermee rond en er zijn inmiddels ook al de nodige memes over. Als je product een meme is doe je het tenminste wel goed. Maar toch kent het product ook nog problemen. Niet iedereen kan ze lekker dragen. Mocht jij net een zetje niet-Apple oren hebben dan houdt het helaas op. Ze vallen dan makkelijk uit en ook dat vervelende omgevingsgeluid wordt allesbehalve geblokkeerd. Met deze lek lijkt er dan gehoor te geven aan de pasvorm en veelzijdigheid van het product. Je ziet een kleiner formaat dat breder is. Het lijkt nu meer een knopje dat je in je oor drukt in plaats van een elektrisch tandenborsteltje. Ook lijkt er een gehoorapparaat functie op te zitten. Vet chil voor al die hippe oudjes!

Eerder gelekte foto’s

Het design wat wij zien op de vorige foto lijkt ook super veel op de eerder gelekte foto’s die in september op Slashleaks te zien waren. Het lijkt dan ook geen complete onzin, maar eerder een bevestiging op het gerucht. Verder ziet het design er gewoon compacter en beter gestroomlijnd uit. Ook lijken er kussentjes op de oortjes te zitten. Dit is iets wat velen onder ons nog mistte aan de AirPods. Wanneer dit moois uitkomt kunnen we nog niet zeggen, maar het ziet er veel belovend uit.

 

Reageer op artikel:
Apple lekt hier misschien het design van de AirPods 3 met noise-canceling
Sluiten