Dit appartement in New York kost 38 miljoen en wij snappen dat best

Als we ons écht vervelen, vinden we het heerlijk om Funda af te struinen op zoek naar de allerduurste huizen. Niet dat we die ooit kunnen betalen maar gewoon om jezelf even te verlekkeren aan what could’ve been. Mocht je dit nu ook stiekem doen om onder je werk uit te komen en heel Funda hebben uitgespeeld: kijk eens in the United States of America. Daar staan af en toe ook vrij aardige optrekjes te koop. Vandaag: het appartement van Roman Roy.

Roman Roy

Wie? Ja, heel eerlijk, zijn naam zei ons ook niet direct iets. Roman is bekend van de HBO-serie Succession. Die serie gaat over de fictieve familie Roy. Een hele rijke familie die dus in bijpassende huizen wonen. Zoon Roman, gespeeld door Kieran Culkin, heeft een alleraardigst optrekje in The Big Apple. De eigenaar was zo vriendelijk om zijn appartement even aan HBO te lenen voor de opnames maar nu is hij er wel klaar mee. Hij verkoopt het.

appartement
Foto: William Laird

Appartement

Hij wil er wel een aardige vergoeding voor. Als ‘ie er geen $38 miljoen voor krijgt, blijft hij lekker zitten. Maar er zal vast iemand zijn die dit zakcentje ervoor neer wil tellen. Daar krijg je namelijk vier slaapkamers en vier badkamers voor terug, op verdieping 49 en 50 van een complex op Amsterdam Avenue. Met bijbehorend uitzicht dus. Als er ooit nog een piloot besluit om een held te worden op de Hudson River, zit je op de eerste rang.

Je hebt een lijp buitenterras maar ook binnen is het optrekje de moeite waard. In de keuken heb je een fantastisch kookeiland van marmer en overal komt dat waanzinnige uitzicht weer terug. In ‘the room where the magic happens’, ofwel de main-slaapkamer, heb je uiteraard uitzicht over de Hudson. Dat zouden wij ook kiezen als we het opnieuw mochten inrichten.

Reageer op artikel:
Dit appartement in New York kost 38 miljoen en wij snappen dat best
Sluiten