Opladermerk Anker verandert koelbox-game voorgoed

De zomer is heerlijk. Alleen willen wij Nederlanders graag klagen dat het toch wel een beetje erg warm is. Afkoelen dus! Maar dat gaat vaak lastig. Als je gaat kamperen of gewoon met vrienden in het park zit, loop je niet effe naar je koelkast voor een ijskoud biertje. Voor dit probleem werden ooit de koelboxen uitgevonden maar laten we eerlijk zijn, die dingen werkten eigenlijk nooit. Bovendien zeul je continu een enorm apparaat mee, want daar hadden we er nog niet genoeg van.

Al slaat Anker nu een nieuwe bres in het probleem van lauwe biertjes in de zomer. Hun nieuwe EverFrost heeft meer weg van een koelkast dan van een koelbox.

Anker EverFrost

Anker kun je kennen van opladers. Van het kabeltje tot stroomgenerators, bij Anker ben je aan het juiste adres. Oke, deze jongens weten dus wel hoe ze met energie om moeten gaan. Nu hebben ze dus besloten om die expertise in een dikke koelbox te stoppen.

Anker
Foto: Anker

Omdat deze machine (die titel verdient ‘ie met recht) elektrisch aangedreven is, loop je dus niet te kloten met zakken ijs om je waren koel te houden. De EverFrost wordt aangedreven door een 299 W batterij die het tot 42 uur volhoudt. Met een isolatielaag van 50 millimeter, wordt het mogelijk om een drankje in een half uur van 25°c naar 0°c te koelen. Het is praktisch gezien dus meer een koelkast dan een koelbox.

Anker zou Anker niet zijn als je hiermee ook andere apparaten op kun laden. Daarom is het een koelkast en powerbank in één. Met een USB A-poort en een USB C-poort kun je alles opladen. Als je EverFrost helemaal opgeladen is, kan je je iPhone 14 maar liefst 19 keer helemaal opladen.

Anker
Foto: Anker

Kickstart

Anker organiseerde een kickstart-crowdfunding voor deze koelbox. Het doel was $10.000. Maar mensen waren overtuigd: ze haalden meer dan $800.000 binnen. De Everfrost is nu te koop. Als je er vroeg bij bent krijg je nog 35% korting. Dan kost ‘ie $519 in plaats van $799.

Anker
Foto: Anker
Reageer op artikel:
Opladermerk Anker verandert koelbox-game voorgoed
Sluiten