Je water frisser dan ooit tevoren met de Amfa 4000

Redactie 16 Sep 2019 Entertainment

Na jarenlang goor water gedronken te hebben op de redactie zijn wij er wel een beetje klaar mee. En toen plots, alsof een hogere macht zich ermee ging bemoeien, kwam de Amfa4000 waterontharder om de hoek kijken. De aqua-professoren hebben ons eindelijk verlost van het smerige slootwater dat dagelijks ons keelgat moest passeren. Zo hebben namelijk de Amfa4000 waterontharder bedacht. Een innovatief stukje waterzuivering dat onze wereld een beetje smakelijker maakt.

Een wereld van verschil in smaak

Toen wij dit compacte en vooral handige waterzuiveringspakketje binnenkregen was dat voor ons al het eerste pluspunt. Want wij hoeven helemaal geen grote pakketten op de redactie. Mits je natuurlijk met een supercar aankomt zetten. Maar dat spreekt voor zich. Back to business. In een vingervlug moment hebben wij de Amfa4000 geïnstalleerd naast onze watermeter, zoals vermeld in de duidelijke gebruiksaanwijzing. Serieus 1 minuut werk. Terwijl wij ons eerste slok water naar binnen slurpen proeven we gelijk een wereld van verschil. Potverdorie, alsof we een glas met kakelvers gletsjerwater van de Mont Blanc naar binnen gieten. Heerlijk!

Prachtding aan het werk

Maar hoe gaat dit kleine schatje nou te werk? Dat leggen wij even uit. Door het magnetische veld, wat gecreëerd wordt, houden ze de stoffen calcium en magnesium tegen. Zo kan het niet kristalliseren en voorkomt voor 85 procent minder kalkaanslag in de leiding. Niet alleen in de kraan van je keuken, maar door heel je huis. Dus ook douchen of je vaat wordt met kwalitatief beter water geüpgraded. Dit handige apparaat is ook extra lief voor je keukengerei, want minder kalk betekent een langere levensduur voor je apparaten. Winning.

Eenmalige kosten

Denk jij nou, dit fantastisch ding moet ik in huis hebben? Dan mag jij in je handjes klappen. Op dit moment is de waterontharder afgeprijsd van 299 euro naar een geweldige prijsje van 149 euries. En met die kosten is het dan ook gedaan. Want waterontheharder.com belooft jou dat er geen onderhoudskosten bij komen, sterker nog: ze besparen kosten. Je merkt aan ons dat we enthousiast zijn. Wij raden deze met vlag en wimpel aan. Bestellen die handel! Mocht je willen weten hoe je dat ding installeert, in de video hieronder wordt het nog even haarfijn voor je uitgelegd.

Reageer op artikel:
Je water frisser dan ooit tevoren met de Amfa 4000
Sluiten