Amanda Balk houdt een sexy fotoshoot voordat ze de boksring in stapt

redactie 28 Nov 2018 Girls

Realityster Amanda Balk gaat vanavond een potje knokken met de bloedmooie Jessie Jazz. Amanda zal voor het RTL 5-programma Boxing Stars de ring in stappen met JJ. Twee bloedmooie vrouwen die met elkaar gaan vuistdansen. Op zich prima om naartoe te zappen. Nog beter is de fotoshoot die JFK vooraf met Amanda Balk hield.

Knokpartijtje

Naast de pikante plaatjes hebben de heren van JFK haar ook gestrikt voor een interview. Hier gaat ze onder andere in op hoe ze de grotere Jessie Jazz denkt te verslaan in de aankomende bokspartij. Heel veel techniek hoef je echter niet te verwachten. Tot nu toe leverde het programma voornamelijk een paar amateuristische knokpartijtjes op. Minder amateuristisch zijn de foto’s met Amanda in the spotlight. Deze zijn gemaakt door fotograaf Cooper Seykens. Check de hele shoot met Amanda Balk en het bijbehorende interview JFK.men.

Toch liever een schaatsbabe op je beeldscherm? Dat komt dan goed uit, want wij hebben vorige week onze fotoshoot met de ijzersterke blondine Irene Schouten gedeeld. Ga je ongetwijfeld kunnen waarderen.

Reageer op artikel:
Amanda Balk houdt een sexy fotoshoot voordat ze de boksring in stapt
Sluiten