Als je echt indruk wil maken dan moet je deze 6×6 Range Rover hebben

Een Range Rover is van zichzelf al geen kleine jongen, maar er zijn natuurlijk altijd manieren om ‘m nog indrukwekkender te maken. Vraag dat maar aan de Duitse jachtenbouwer T. Fotiadis. Normaal gesproken komen ze met imposante gevaartes, maar voor deze keer gebruikten ze hun skills om een dik vervoersmiddel voor op ’t droge te bouwen. Het resultaat is een Range Rover met maar liefst zes wielen.

Eerder zagen we bij Mercedes-AMG ook al zo’n brute zeswieler voorbij komen. Dat was echt een product uit de fabriek, deze is dus custom made. Om ervoor te zorgen dat je op de achterbank geen champagne over de bekleding morst, is er een tweede achteras toegevoegd. Waar de concurrentie ook in zandduinen en rotsachtige omgeving uit de voeten kan, daar is de Superyacht Land Tender bedoeld voor maximaal comfort op de weg.

Als missie schrijft het bedrijf: “The Superyacht Land Tender, a Superyacht lifestyle ambassador vehicle for the city. Not just another 6×6, but a vehicle with character and purpose.” Is helemaal goed boys. Wij vinden het vooral mooi dat je ‘m mag bestellen met elke beschikbare motor die Landrover in het assortiment heeft zitten. Dus ja, ook de V8 van de F-type SVR. Maar wat zal die kosten? Dat houden ze nog even geheim. Meer informatie zal waarschijnlijk volgen in september, wanneer de bolide officieel wordt gepresenteerd tijdens de Monaco Yacht Show.

Range Rover 6x6 Range Rover 6x6 Range Rover 6x6 Range Rover 6x6 Range Rover 6x6 Range Rover 6x6

Foto’s: T.Fotiadis Design

Reageer op artikel:
Als je echt indruk wil maken dan moet je deze 6×6 Range Rover hebben
Sluiten