Indrukwekkende Alain Ngalani maakt na 31 seconden einde aan MMA-gevecht

Redactie 30 Sep 2017 Entertainment

Even aftasten na de begroeting, en bam daar was ineens een dodelijke rechtse high-kick uit de draai. Alain Ngalani uit Hong Kong zet met een bliksemsnelle trap even een rechtervoetje tegen het hoofd van zijn tegenstander Mahmoud Hassan, waar een kolossale 120 kilo achteraankomt. Dan ga je wel gestrekt ja.

Dat is ook te zien in de video van het zwaargewichtgevecht, ‘The Panther’ duikt gelijk op zijn tegen stander om het gevecht door de scheidsrechter te laten eindigen in iets meer dan een halve minuut. De MMA-vechter laat daarna als een held zien dat hij uit een bonk spieren bestaat door met een gezicht van onoverwinnelijkheid, zijn biceps ter grootte van een volgroeide waterbuffel aan te spannen en op sensationele manier de show te stelen.

Over 17 dagen neemt onze eigen zwaargewicht kampioen kickboks Rico Verhoeven het op tegen de voormalig MMA-vechter Antonio Silva in de Chinese miljoenstad Guangzhou. De Braziliaan maakt mede door vijf verliespartijen in de UFC de overstap naar het kickboksen, dat zal dus een eitje moeten zijn voor de King of Kickboxing. Misschien is ‘The Panther’ meer een match voor onze Rico.

Reageer op artikel:
Indrukwekkende Alain Ngalani maakt na 31 seconden einde aan MMA-gevecht
Sluiten