Airstream en REI onthullen een caravan van topniveau

Ga je graag op vakantie in eigen land? Dan waren de afgelopen weken niet zo fijn. Gelukkig hebben Rei en Airstream een zeer lijpe caravan voor je in de aanbieding waarmee je vakantie met ieder weertype genieten is.

Kamperen is een populaire hobby, maar ook de grootste liefhebbers zullen soms wat luxe van thuis missen. Met deze caravan is daar echter geen sprake van. Met zijn iconische uiterlijk zijn de trailers van Airstream een echte blikvanger. Het Amerikaanse bedrijf Airstream staat bekend om het zilveren silhouet van zijn trailers. Het merk REI is dan weer bekend vanwege zijn outdoor-kleding, rugzakken en andere handige gear. Samen hebben zij een nieuwe caravan onthuld uit de buitencategorie.

Specificaties

Dit is niet de eerste keer dat deze bedrijven samenwerken. Vorig jaar kwamen ze ook al met een caravan, maar dit nieuwe model is een stuk groter en beter. Zo is er slaapruimte voor vier mensen en met een beetje proppen kunnen er nog meer mensen terecht. Ook is er een handige opslagruimte verwerkt in de vloer, waardoor er minder ruimte in beslag wordt genomen door de koelkast.

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Beide merken staan bekend om hun focus op duurzaamheid. Daardoor is de caravan gebouwd met laminaat en textiel gemaakt van gerecyclede materialen of hout dat milieuvriendelijk is geproduceerd. Het is ook mogelijk om voor een extra bedrag zonne-energie te gebruiken en een compost-toilet te kopen. De banden zijn van Goodyear Wrangler en kunnen op ieder terrein gebruikt worden.

Hoe duur?

De kosten van dit geintje? Die zijn torenhoog: ongeveer 57.000 euro, maar goed, dan heb je ook wat! Kopen gaat via een Airstream-dealer, check voor meer informatie de website van Airstream.

Reageer op artikel:
Airstream en REI onthullen een caravan van topniveau
Sluiten