Man slikt AirPod in, poept hem uit en kan ‘m weer gebruiken

Blijkbaar maakt Apple echt schijtproducten. Niet omdat ze slecht zijn, integendeel zelfs. De Airpods van de populaire techgigant blijken zelfs een ritje door het darmkanaal te overleven. Een man filmde zichzelf terwijl hij door zijn eigen uitwerpselen aan het graaien was, opzoek was naar de Airpod die hij per ongeluk had doorgeslikt.

Meneer Hsu vertelde de lokale media dat hij in slaap was gevallen terwijl hij naar zijn vrolijke deuntjes aan het luisteren was. Toen hij wakker werd, kon hij zijn rechteroortje niet meer vinden. De Taiwanees gebruikte vervolgens de ‘Find My Airpods’ app en kwam erachter dat het kleine hebbedingetje zich in dezelfde ruimte bevond als hij. “De kaart liet zien dat mijn Airpod thuis was en ik kon het ‘bliep-bliep’ geluidje horen. Het leek erop dat ’t geluid me bleef volgen. Ik keek onder de dekens en zocht overal, maar kon ‘m niet vinden. Tot ik me realiseerde dat het geluid uit mijn maag kwam!”

Het vuile werk

Hoewel hij geen pijn had, besloot hij toch een bezoekje te brengen aan het ziekenhuis. Daar bleek inderdaad dat ’t apparaatje in zijn buik zat. Hij kreeg wat laxeermiddel mee en moest wachten tot de natuur haar werk zou doen. Gelukkig duurde het niet lang en daar was ‘ie dan. De bruinkleurige verlossing met het witte pareltje. Toegewijd als Hsu was, graaide hij zijn oortje uit de kak en maakte het schoon. Wat denk je? Hij werkte nog! Scheelt ‘m toch weer aardig wat duiten. Deze held besloot zelfs zijn avontuur te filmen. Ouwe gek.

 

Reageer op artikel:
Man slikt AirPod in, poept hem uit en kan ‘m weer gebruiken
Sluiten