De meest extravagante Airbnb’s van Saint Tropez

Wat zijn we allemaal toe aan vakantie hè? Wij in ieder geval wel. De bestemming die we dit keer in ons hoofd hebben is Saint Tropez. Heerlijk richting de Franse kust, waar niemand ontsnapt aan de heerlijke geur van die Côte d’Azur. Nou hebben we weer wat prachtige Airbnb’s opgezocht zodat we allemaal een heerlijk plekje aan het zwembad kunnen uitzoeken. 

Standing House

Waarom ze hun optrekje zo hebben genoemd? Geen flauw idee. Misschien omdat het huis staat en niet ligt? Oké, er is geen logische verklaring voor deze slechte naam. Wat we wel kunnen verklaren is waarom dit een van onze favoriete Airbnb’s is. Als we kijken naar het heerlijke zwembad in combinatie met de luxe ligbedjes, vijf slaapkamers, vier badkamers en de gigantische achtertuin. Wij zouden hier best wel vakantie willen vieren! Voor €2.034,- per nacht is dit dan ook jouw vakantiehuisje. Wil je meer foto’s zien? Check het huis dan hier!

Belle Villa

Die naam snappen we dan weer wel. Wat een plaatje zeg. We krijgen ook een heerlijk tropisch gevoel bij dit optrekje. Een klein nadeel is alleen dat de villa maar liefst €7.722,- per nacht kost. Verder heeft dit optrekje wel echt alles wat je je maar kan wensen. Wil je meer foto’s zien? Check het huis dan hier!

Villa Julia

We hadden extravagant beloofd, en dat is dan precies wat we jullie geven. Als je van een luxe en moderne sfeer houdt, dan is deze villa perfect voor jou. Het nadeel is alleen dat modern en extravagant eigenschappen zijn met een prijskaartje. Voor €2.500,- per nacht kan je in dit optrekje slapen. Wil je meer foto’s zien? Check het huis dan hier!

Spacious Villa

Mocht Villa Julia niet modern genoeg zijn en net wat te duur voor wat het is. Dan snappen wij je helemaal. En dat is precies waarom we even verder hebben gezocht. Een nog luxer en moderner exemplaar vind je in Spacious Villa. En ook nog eens voor een lagere prijs van €1.900,- per nacht. Wil je meer foto’s zien? Check het huis dan hier!

Reageer op artikel:
De meest extravagante Airbnb’s van Saint Tropez
Sluiten