De nieuwe Air Jordan ‘Fearless Ones’ collectie brengt een oude klassieker terug in een nieuw jasje

Holy shit! Sneaker liefhebbers opgelet, want Air Jordan heeft een hele dikke verrassing in huis. Nike’s Jordan Brand brengt namelijk een nieuwe collectie op de markt genaamd Fearless Ones. Een onbevreesd gevoel is dan ook precies wat je voelt bij het dragen van deze sneaker. 

Old but new

De Fearless Ones collectie heeft de klok eventjes teruggedraaid. Hij kijkt naar zijn oude broer de iconische Air Jordan 1 en leent wat uiterlijke eigenschappen. Wel zet hij deze om in een geheel nieuwe moderne look. Hij verandert de iconische oude look in een moderne nieuwe look. Old but new. Wat een heerlijke sneaker!

Air Jordan
Foto: Nike Foto: Nike

FlyEase-systeem

De sneaker beschikt ook over het nieuwste stukje technologie meets comfort. Het klassieke Air Jordan 1-silhout wordt geüpgraded met een nieuwe rits en riem. Dit zogeheten FlyEase-systeem zorgt ervoor dat jij je schoen snel aan en uit kunt trekken. Ook heeft het een verstelbare haak en lus aan de bovenkant van de schoen. De sneaker ziet er dan ook niet alleen super dope uit, nee hij is ook super praktisch en fijn in gebruik.

Speciale boodschap

De rest van de Fearless Ones-collectie belicht gemeenschappen, medewerkers van culturele leiders over de hele wereld en ‘verhelderende verhalen die verband houden met de onverschrokken drive van MJ’. Ook geeft de collectie een mooie boodschap. Ook zorgt dit voor toffe designs met verschillende kleuren. Wij weten nog niet welke wij willen, er is misschien wel te veel keuze. Wat een toffe sneaker!

Reageer op artikel:
De nieuwe Air Jordan ‘Fearless Ones’ collectie brengt een oude klassieker terug in een nieuw jasje
Sluiten