Adidas dropt in samenwerking met JJJound unieke Samba die jij moet hebben

Inmiddels kunnen we ons de Adidas Samba niet meer wegdenken uit de sneakerwereld en het is perfect getimed met de releasedatum. De lente is net begonnen, wat betekent: nieuw seizoen, nieuwe sneakers!

Eindelijk, na veel speculatie, kondigt JJJJound in maart 2024 de langverwachte samenwerking met adidas aan. De sneaker, met de kenmerkende subtiele en ingetogen stijl van JJJJound, is de veelbelovende JJJJound x adidas Samba OG, die in twee verschillende kleuren zal worden uitgebracht op 27 maart 2024.

JJJound

JJJJound heeft de laatste tijd flink wat aandacht gekregen in de sneakerwereld. Dit merk werd in 2006 gestart in het Canadese Montreal. Na samenwerkingen met grote namen zoals New Balance, ASICS en Salomon is het nu de beurt aan adidas. Voor hun eerste samenwerking hebben ze gekozen voor het welbekende Samba OG model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals)

 

Adidas Samba

De adidas Samba OG begon eigenlijk als een indoor voetbalschoen, maar al snel werd het strakke design een hit in de casual sneaker scene. Nu, met de langverwachte samenwerking tussen JJJJound en adidas, kunnen we een witte en zwarte versie van de Samba OG verwachten, opgefleurd met gouden accenten. Het subtiele ontwerp is typisch JJJJound, een merk dat bekend staat om z’n strakke en minimalistische stijl. De kicks hebben een bovenwerk van leer met suède accenten. Op de binnenzool en zijkant vind je het JJJJound logo. En last but not least, beide schoenen zijn afgewerkt met de bekende bruine gumzool.

Getten?

De drop van de JJJJound x adidas Samba OG ‘Off White’ staat gepland op 27 maart 2024 bij adidas, terwijl je de zwarte variant alleen bij JJJJound kunt scoren. Maar wees voorbereid, want deze kicks kosten je een flinke duit – 250 euro, voor die gelukkigen die ’em kunnen getten.

Reageer op artikel:
Adidas dropt in samenwerking met JJJound unieke Samba die jij moet hebben
Sluiten