adidas komt met speciale Game of Thrones sneakers

redactie 5 Feb 2019 Entertainment

Vorig jaar liet Adidas weten dat ze in samenwerking met HBO een reeks sneakers gaan ontwerpen met als thema Game of Thrones. Nu zijn daar dan eindelijk de eerste beelden van vrijgegeven.

Er zijn zes paar schoenen ontwikkeld en iedere set is gebaseerd op de verschillende gebieden uit de George R. R. Martin’s universum. De gebieden gebaseerd op de serie schoenen bestaan uit de huizen Targaryen, Stark & Lannister, The White Walkers, The Night’s Watch en natuurlijk Daenerys.

Wanneer de sneakers in de verkoop gaan is nog niet bekend, maar naar verwachting zal dat zijn als het laatste seizoen van Game of Thrones wordt uitgezonden. Marketingtechnisch gezien wel zo slim. De schoenen vallen in de Ultra Boost 4.0 reeks van adidas, die in de US of A voor zo’n 160 euro over de toonbank vliegt. Aangezien het hier om een special edition gaat, kun je voor deze exemplaren nog wel euro’s wat bij optellen. Ja, het is graag of niet jongen!

Eerst misschien maar eens kijken of er iets voor je bijzit. Over smaak valt niet te twisten, maar hieronder kun je de sneakers bewonderen. Welke mogen het worden?

Reageer op artikel:
adidas komt met speciale Game of Thrones sneakers
Sluiten