Adidas dropt drie verse Sambas die jij moet hebben voor de lente

We zitten net drie maanden in 2024, maar man, het ziet er nu al uit als een topjaar voor de Adidas Samba. Na wat vette samenwerkingen, zoals die met Wales Bonner, dropt Adidas nu een echte klassieker: the “White Leather” Pack van de Adidas Sambas.

Hoewel het model eenvoudig is en al veel sneakerliefhebbers ermee rondlopen, zal het binnen de kortste keren uitverkocht zijn. Waarom? Omdat er altijd ruimte is voor een nieuw paar in je schoenenkast.

Adidas Sambas

“White Leather” Pack Sambas

The “White Leather” Pack is eigenlijk een variant op de klassieke “Cloud White” colorway Sambas. Deze schoenen zijn geliefd bij rapper A$AP Rocky en zanger Benson Boone.  De nieuwe sneakers komen in drie verschillende kleuren: het eerste paar heet “Collegiate Green”, het tweede paar “Collegiate Burgundy”, en de donkere schoen heeft de naam “Night Indigo”.

Adidas Sambas

Het bovenste deel van de sneaker is gemaakt van wit leer dat er luxueuzer uitziet en aanvoelt dan bij andere Samba modellen. Het lichtgrijze suède maakt ook een comeback, net zoals het gouden “Samba”-logo aan de zijkant van de sneaker. In tegenstelling tot de klassieke “Cloud White”, laat the “White Leather” Pack de bruine rubberen tussenzool wegvallen en maakt plaats voor de OG-silhouet van de ouderwetse voetbalschoen.

De hype

De Samba-hype gaat door het dak, man! Volgens Lyst, dat mode speurt, zijn de zoekopdrachten in het afgelopen jaar met een waanzinnige 350 procent omhooggeschoten. En op Google melden ze een gekke stijging van meer dan 300 procent in de laatste maanden. En wacht maar tot die mega-samenwerkingen met JJJJound en Lionel Messi droppen, deze hype lijkt voorlopig niet te stoppen.

Adidas Sambas

Het Adidas Samba “White Leather” Pack is verkrijgbaar bij Adidas en geselecteerde winkels voor €120,00 per stuk.

Reageer op artikel:
Adidas dropt drie verse Sambas die jij moet hebben voor de lente
Sluiten