Achmed Akkabi hint sterk naar komst van Mocro Maffia seizoen 2

Redactie 14 nov 2018 Entertainment

De vetste Nederlandse serie van dit moment (en gelijk een van de beste Nederlandse misdaadseries ooit) is zonder twijfel Mocro Maffia. De serie is geïnspireerd op het gelijknamige boek en gaat over de meedogenloze strijd in de Amsterdamse onderwereld. Goed nieuws, want Mocro Maffia seizoen 2 lijkt er te gaan komen.

Wij hebben de serie(acht afleveringen) vorige week op een avond helemaal afgekeken wat wel aangeeft dat dit zo’n serie is waar je eenmaal aan begonnen, niet meer mee kan stoppen met bingen. Een paar van de beste Nederlandse acteurs als Achmed Akkabi (vies matje), Robert de Hoog (hangend oog) en Nasrdin Dchar (boekhouder) worden gecombineerd met aanstormend talent, waarbij de formidabele acteerprestatie van Oussama Ahammoud aka Muis (lijpe loopjongen) het meest in het oog springt.

Mocro Maffia seizoen 2

De serie is keihard, dramatisch en steengoed. Niet voor niets wordt ‘ie met een 8,4 beoordeeld op IMDB. Het is dan ook wachten op een tweede seizoen. Het einde van de serie laat nog een hoop open, niet in de laatste plaats omdat het verhaal nog steeds gaande is. Het kan eigenlijk niet anders of hier gaat een tweede seizoen van gemaakt worden. Achmed Akkabi hint gister op zijn Instagram in elk geval al sterk op de komst van een deel twee met de post van deze foto:

View this post on Instagram

🔜

A post shared by Achmed Akkabi (@achmedakkabi) on

In een eerder interview zei Achmed al het volgende: “Er is ook nog geen officiële ‘go’ gegeven, maar we kunnen wel vertellen dat de zender erg tevreden is. We willen allemaal door, maar het blijft een bedrijf. […] Zij zijn superblij, wij zijn superblij met hun en het zijn gunners.”

Eerder liet regisseur Giancarlo Sanchez al weten dat het schrijven van zo’n serie ongeveer een half jaar in beslag neemt. Vervolgens duren de opnames ook weer zo’n drie tot vier maanden en dan moet het nog in elkaar worden gezet, wat ook weer een half jaar duurt. Dus voordat het tweede seizoen klaar is, zijn we zo een jaar a anderhalf jaar verder. Wij kunnen in elk geval niet wachten, want dit is het beste dat we de laatste jaren van Nederlandse bodem hebben gezien.

Reageer op artikel:
Achmed Akkabi hint sterk naar komst van Mocro Maffia seizoen 2
Sluiten