Dit zijn 4 accessoires die jouw smartphone naar een next level tillen

redactie 1 Aug 2019 Entertainment

Met een smartphone heb je zowat alles bij de hand wat je ook maar nodig hebt. Zie het als een digitaal Zwitser zakmes. Er zitten allerlei handige tools op. Toch is ook je telefoon beperkt maar met deze vier accessoires voor je smartphone wordt jouw telefoon echt top of the bill.

Het ligt er natuurlijk maar net aan wat je precies wilt met je smartphone. Hou jij het bij social media en een beetje appen, dan heb je niet veel poespas nodig. Als je nou een paar toffe foto’s wil maken die er beter uitzien dan de gemiddelde kiekjes, heb je dus wel wat groter geschut nodig wat mobile supplies betreft.

Clip-on camera

Met de meeste camera’s van de smartphones van tegenwoordig kun je prima of zelfs prachtige foto’s maken. Maar als je echt de fotograaf wilt uithangen, kun je wel wat extra’s gebruiken. Door bijvoorbeeld een clip-on camera op je telefoon te knallen. Daardoor kun je iets meer spelen met je camera.

Clip-on camera
Bron: Wikipedia

Powerbank

Tja, moeten we dit nog uitleggen. Dit is toch wel een onmisbare tool naast je smartphone zelf. Als je op vakantie bent of een lang stuk gaat hiken, dan moet je echt wel een powerbank hebben. Niets is vervelender dan een smartphone op zak met een lege batterij.

Powerbank
Bron: Wikipedia

Grip

Om ervoor te zorgen dat je telefoon heel blijft, is het vooral handig dat ‘ie goed in je hand ligt. Je scherm laten fixen is meerstal redelijk duur en sowieso echt zonde van je geld. Daarom moet je extra grip creëren. Dat kan door verschillende tools achterop je smartphone waardoor je meer houvast hebt.

Grip
Bron: Wikipedia

Sterke case

Als we even bij de schade blijven, loop je natuurlijk onnodig risico als jij je telefoon niet in een goed hoesje stopt. Er zijn prima cases die ervoor zorgen dat je telefoon wel tegen een stootje kan. Je wilt hem natuurlijk niet al total loss zien als je ‘m een keer laat stuiteren.

Case
Bron: Pixabay
Reageer op artikel:
Dit zijn 4 accessoires die jouw smartphone naar een next level tillen
Sluiten