Abbey Hoes is smokin’ hot in kakelverse lingeriecampagne van Sapph

Abbey Hoes heeft altijd een speciaal plekje in ons hart. Niet voor niets staat ze al jaren op de top-25 van de FHM500, de verkiezing die ze in 2022 op haar naam schreef. Niet meer dan logisch dus dat wij Abbey op de voet volgen. Nu heeft ze aandacht getrokken met een nieuwe lingeriecampagne voor Sapph.

Op Instagram schrijft de actrice: “Met Sapph Lingerie mocht ik voor hun nieuwe collectie afreizen naar het prachtige Marokko. Deze nieuwe collectie is gedropt en go check it out, want er zitten prachtige dingen tussen”. Daar is niks te veel over gezegd. We krijgen spontaan zin om lingerie aan te schaffen voor ons vriendinnetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SAPPH – Lingerie & Swimwear (@sapphlingerie)

On fire

Als actrice gaat de prachtige brunette ook nog steeds lekker. Afgelopen jaar was ze te zien in films als Costa!, Zwanger & Co en speelde ze in series als Dirty Lines, Lost Luggage, Dertigers en Five Libe. Het maakt haar tot een van de meest populairse Nederlandse actrices van dit moment.

Excited

Het is dan ook niet meer dan logisch dat merken als Sapph bij Abbey uitkomen als model voor hun campagne. Zo zeggen zij over deze samenwerking: “We zijn super excited om onze nieuwe lingeriecollectie te presenteren met niemand minder dan de getalenteerde actrice Abbey Hoes. Ze is ons model voor de eerste drop van de collectie. Voor deze speciale gelegenheid zijn we afgereisd naar het betoverende Marokko, waar we een onvergetelijke fotoshoot hebben gehad met Abbey, gehuld in haar favorieten van deze zomer.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Meer van Abbey Hoes

Een ding is zeker: het levert geweldige foto’s op, zoals je in de Instagram-post hierboven kan zien. Scroll er doorheen om alle foto’s van de campagne te checken. Meer zien van Abbey Hoes? Dan verwijzen we je met alle liefde nog eens naar onze schitterende FHM500 shoot met de 29-jarige beauty.

Reageer op artikel:
Abbey Hoes is smokin’ hot in kakelverse lingeriecampagne van Sapph
Sluiten