Abbey Hoes: “Laten we vaker over de clitoris praten”

De fantastische actrice en Mooiste Vrouw van 2022 Abbey Hoes, deelt nogal een ‘stomend’ verhaal genaamd Please me. Dat ze heeft ingesproken voor platform Rouze.

Rouze is een nieuw platform op het gebied van sexy verhalen. Abbey Hoes, een groot pleitbezorgster voor seksuele vrijheid, liet dit bijzondere verhaal speciaal voor haar schrijven. Het gaat erom dat je je concentreert op het genot van vrouwen, vooral het deel waarin ze zelf genieten.

Abbey over genot van vrouwen

Abbey Hoes is het er volledig mee eens en zegt “Ik ben ervan overtuigd dat we meer vrouwvriendelijke seks in de media moeten hennen. Laten we vaker over de clitoris praten: het is de sleutel tot gelijk genot.”

Tijd voor verandering

En hier is een interessant feit: uit onderzoek blijkt dat slechts een klein percentage van de vrouwen een orgasme krijgt tijdens “de daad”. Vergelijk dat eens met mannen, en het is een beetje een kwestie van ongelijkheid. De oprichtster van Rouze, Eva de Visser, vindt dat het tijd is voor verandering. Ze zegt: “Veel verhalen volgen nog steeds hetzelfde oude script, waarin de man alle aandacht krijgt. “We wilden een karakter neerzetten dat niet hoeft te pleasen, maar zelf gepleased wordt.”

Rouze en Sapph zij het hierover eens: het is tijd om de kloof in het orgasme te dichten. Vrouwen moeten net zo vaak en net zo snel krijgen wat ze willen. Omdat, weet je, seks niet altijd hoeft te eindigen als hij klaar is.

Please me

Het verhaal Please me gaat helemaal over Sophie, een ambitieuze dame die tijdens een werkevent het pad kruist met een knappe, maar enigszins irritante fotograaf genaamd David. Hij is een enorme feminist en Sophie realiseert dat hij niet verlegen is in de slaapkamer. Dus neemt zij het voortouw en zegt: “kom hier.” Er volgt een diepe, intense tongzoen, en ze begeleidt zij hoofd naar beneden en bekent: “Ik heb dit altijd al willen doen.”

Je kunt nu in het Please me Verhaal duiken dat dus is verteld door Abbey Hoes, op www.rouze.me. Als we het over Abbey hebben, kunnen we niet anders dan nog effe wat foto’s van haar shoot met je te delen. Je snapt zelf wel waarom.

Foto’s: Isabelle Bucx

Reageer op artikel:
Abbey Hoes: “Laten we vaker over de clitoris praten”
Sluiten