Parodie op 90s-muziek wordt de zomerhit van 2023 genoemd

Alleen al qua muziek waren de jaren negentig een van de mooiste decennia. Van rappers als 2Pac tot bands als Nirvana: er was heel veel te genieten. Toch werd er ook veel 90s-muziek uitgebracht van een bedenkelijke kwaliteit. Denk dan aan allerlei generieke eurodance uit Oost-Europa met de vreemdste lyrics. Komiek Kyle Gordon besloot dat het tijd werd om dit soort muziek te persifleren en zijn video van ‘de zomerhit van 2023’ is de afgelopen tijd viral gegaan.

Het nummer heet ‘Planet of the Bass’ en in de videoclip is Gordon te zien samen met een blonde zangeres met de naam ‘Ms. Biljana Electronica’. Samen droppen ze geweldige lyrics als “when the rhythm is glad, there is nothing to be sad”. Dit doen ze allemaal met de typische dansbewegingen en overdreven gezichtsuitdrukkingen bekend uit de videoclips van 90s-muziek. Check hieronder de beelden:

Er is ook een volledige versie van het nummer in aantocht. Een week geleden werd aangekondigd dat dit nu al populaire nummer ergens deze week zal verschijnen.

Overigens zit het personage dat Gordon speelt al langer in zijn arsenaal aan gekke typetjes. Zo vertelt Gordon in een interview dat er zelfs beelden uit 2013 te vinden zijn van hem als ‘DJ Crazy Times’. Hij is dus al heel lang bezig om succesvol te worden en nu is het eindelijk gelukt.

Reageer op artikel:
Parodie op 90s-muziek wordt de zomerhit van 2023 genoemd
Sluiten