7 filmvrouwen waar jij altijd smoorverliefd op was

redactie 15 Sep 2019 Girls

Soms zie je dames rondhuppelen in films waarbij je het gewoon zeker weet: dit is je droomvrouw. Patsboem in één keer ben je tot over je oren verliefd. Helaas totaal onbereikbaar vanwege het feit dat al die onwaarschijnlijk knappe filmfiguren minstens een tien zijn en jij tevreden mag zijn met een ruimvoldoende.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij door het leven gaat als een tien en dat je regelmatig aanpoot met andere tienen. Zelfs dan zal je, je droomvrouw van het witte doek nooit op je witte lakens krijgen. Het blijft natuurlijk een filmpersonage. Om je toch dat gevoel van pure liefde, hoe onbereikbaar die dan ook is, te laten ervaren, hebben we hier op onwillekeurige volgorde zeven filmvrouwen voor je, waar jij een onwaarschijnlijk grote crush op had. We hebben het dan wel over het karakter uit de film. Of de actrices in het echt misschien een minder verleidelijke persoonlijkheid hebben of inmiddels al met een grijze coupe rondlopen doet er dus niet toe.

7. Claire Forlani in Meet Joe Black

filmvrouwen Claire Forlani Meet Joe Black
Foto: Pinterest

We beginnen met de machtig mooie Claire Forlani. In het Hollywood meesterwerk genaamd Meet Joe Black, vertolkt ze de rol van Susan Parrish, bescheiden dochter van de steenrijke ondernemer William Parrish. Hij wordt vlak voor z’n verjaardag bezocht door de dood, die graag een tijdje in de vorm van een mens onder de levenden wilde zijn. De dood heeft daarvoor de vorm van een knappe vent, gespeeld door Brad Pitt, aangenomen. Susan werd verliefd op de dood, wij werden verliefd op haar.

6. Tara Reid in American Pie

Filmvrouwen Tara Reid American Pie
Foto: Universal Pictures Summit Entertainment

American Pie is de guilty pleasure van velen. Nou ja, guilty? American Pie is gewoon een legendarische filmreeks. Een leuke meid waar de meesten van ons maar wat graag over door bleven fantaseren is Tara Reid. Zij speelde de ietwat ingetogen Vicky. Het is haar lieve en zachtaardige karakter dat de meeste mannenharten deed smelten bij deze classic. Behoor je nou tot die ultra kleine groep die de American Pie filmreeks nog nooit heeft gezien? Dan heb je de komende dagen wat te doen.

5. Angelina Jolie in Lara Croft: Tomb Raider

Filmvrouwen Angelina Jolie in Lara Croft: Tomb Raider
Foto: Screenshot YouTube

Angelina Jolie ondanks het feit dat ze al 43 jaarringen heeft, is ze nog steeds een prachtige verschijning. Toch zijn wij tot op de dag van vandaag nog in de wolken van de rol die ze vertolkte in Lara Croft: Tomb Raider. In deze film uit 2001 speelde de toen 26-jarige Angelina natuurlijk de sexy actieheldin Lara Croft. Een filmpersonage waar menig man nog steeds over kan wegdromen.

4. Julia Roberts in Pretty Woman

Filmvrouwen Julia Roberts Pretty Women
Foto: Screenshot YouTube

Pretty Woman is inmiddels al bijna dertig jaar oud. Julia Roberts, die destijds pas 23 jaren jong was vertolkte in de film de rol van prostituee Vivian Ward. Julia heeft inmiddels ook al een Sarah in d’r voortuin gehad. Ondanks de leeftijd blijft ze nog steeds een prachtvrouw , maar het was toch echt de vrolijke Vivian die een eeuwig plekje in ons hart opeiste. Helaas was zij meer weg van de goedverdienende zakenman Edward.

3. Margot Robbie in The Wolf of Wall Street

Filmvrouwen Margot Robbie The Wolf of Wallstreet
Foto: Screenshot YouTube

Niemand zal er iets op tegen hebben wanneer wij zeggen dat Margot Robbie een van de knapste vrouwen is die op dit moment over onze aardbol struint. De pure schoonheid van de bloedmooie blondine kwam ook naar voren in kaskraker The Wolf of Wall Street. Als Naomi Lapaglia speelt ze de vrouw van collega-acteur Leonardo DiCaprio. Man, wat waren wij jaloers op Leo.

2. Tatjana Šimić in Flodder

Filmvrouwen Tatjana Šimić Flodder
Foto: Twitter/showbiznewz

Poah, Tatjana Šimić was toch echt wel een goede reden om de beeldbuis in de jaren ’90 keer op keer weer naar Flodder te schakelen. We weten dat dit eigenlijk een serie en geen film is, maar de schoonheid van Kees was van zulke proporties dat we haar niet konden missen in dit lijstje. Bovendien zijn er ook films gemaakt van de luidruchtige familie. De bloedmooie Kees betoverde ons elke keer weer als Flodder op tv was. We hebben het dan natuurlijk wel over de rondborstige Kees. De blondine beloonde de blozende kijker af en toe zelfs met een blik op haar blote boezem. Godallemachtig, want een geweldige serie was dat zeg.

1. Elisha Cuthbert in The Girl Next Door

Filmvrouwen Elisha Cuthbert The Girl Next Door
Foto: Screenshot YouTube

Ondanks dat dit lijstje eigenlijk op willekeurige volgorde was, verdient de blonde godin uit The Girl Next Door deze eerste plaats. Elisha Cuthbert die de wonderschone Danielle speelt is inmiddels niet de jongste meer. De film stamt uit 2004. Toentertijd was Elisha 22 jaren jong en had ze een figuur waar je u tegen zei. Ze was dan ook de perfecte actrice om de rol van Danielle te vervullen. Danielle was het nieuwe buurmeisje van de ietwat onzekere Matthew Kidman, gespeeld door Emile Hirsh. Matthew was direct overdonderd door de schoonheid die ineens naast hem was komen wonen. Het werd natuurlijk helemaal te gek toen ‘ie erachter kwam dat ze een carrière als pornoster achter de rug had. Een must-see voor elke gast.

Netvliesvoer

Al deze zeven films zijn stuk voor stuk aanraders. Mocht je ze nog niet gezien hebben, dan heb je de komende tijd weer wat te doen. Ook als je ze al wel gezien hebt is het trouwens geen straf om ze opnieuw te aan je netvlies te voeren hoor. Voel je weer even tot over je oren verliefd met deze prachtige filmvrouwen die een betoverende werking op je hebben. Heb je meer zin in wat nieuws? Dan heb je hier de films waar we in 2020 naar uitkijken.

Reageer op artikel:
7 filmvrouwen waar jij altijd smoorverliefd op was
Sluiten