6 redenen waarom Nederlandse vrouwen woest aantrekkelijk zijn

Natuurlijk worden onze knietjes week van Spaanse schoonheden, heupwiegende Latina’s en zwoele dames uit Italië, maar laten we de Nederlandse vrouw vooral niet uit het oog verliezen. Hieronder zeven redenen die je er nog eens aan herinneren dat ook oogst van eigen bodem ruimschoots de moeite waard is. En onthoud: deze Hollandse schoonheden kun je natuurlijk ook terugvinden in onze befaamde FHM500!

1. Onze modellen behoren tot de top van de wereld

Lara Stone, Kim Feenstra, Marloes Horst, Doutzen Kroes, Rianne ter Haken. Het zijn zomaar een paar internationaal geroemde modellen die uit ons landje komen. Do we need to say more?

 

?????? #victoriassecret

Een foto die is geplaatst door marloeshorst (@marloeshorst) op

 

2. Onze actrices maken furore in Hollywood
Het ultieme bewijs van Nederlandse schoonheid op het witte doek is natuurlijk onze eigen Carice van Houten. We kijken maar al te graag naar de 39-jarige actrice, want ze is nog minstens zo sexy als tien jaar geleden! Keep up the good work, Carice. Dat we nog maar lang van je genotsheuvelen mogen genieten.

 

Now

Een foto die is geplaatst door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

 

3. Onze Instagrammeisjes doen vele harten sneller kloppen
Als onze modellen het kunnen, kunnen onze Instagrammeisjes het natuurlijk ook. De onwijs sexy Negin Mirsaheli is daar een fantastisch voorbeeld van. Mocht je nog nooit van haar hebben gehoord, dan is het zaak dat je haar onmiddellijk checkt op Instagram. Je feed is simpelweg niet compleet zonder deze oogverblindende beauty, die met maar liefst drie miljoen volgers tot de koninginnenklasse van Instagram behoort.

 

Ready in this @itsnbd luxe lace up top from @revolveclothing for tonights parties.

Een foto die is geplaatst door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

 

4. Onze voetbalvrouwen zijn de fantasie van elke man
Sylvie Meis, Yolanthe Sneijder, Lori Harvey, Sigourney Korper: het zijn stuk voor stuk wandelende schilderijtjes die de spanning op de tribunes een heel andere lading geven dan de voetballers zelf. Mogen we een applausje voor deze heldinnen?!

 

S.W.A.T. ??

Een foto die door lori_harvey_ is geplaatst op

 

5. Onze sportvrouwen worden wereldwijd geprezen om hun schoonheid
Laten we ook vooral onze sportvrouwen niet vergeten! En dan hebben we het natuurlijk vooral over Nederlandse hockeyhotties zoals Naomi van As en Ellen Hoog. Misschien wel de enige vrouwen op aarde die beter met een stok overweg kunnen dan wij. Gnagna.

 

Mijn laatste uur als twintiger ???? #bijna30 #kommaarop #metmijnliefde

Een foto die is geplaatst door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

 

6. Gigi Hadid heeft Nederlandse genen (en dat zegt eigenlijk al genoeg)
Gigi spreekt weliswaar geen woord Nederlands, maar de appeltjes op de foto hieronder zijn toch echt van oranje! Haar moeder komt namelijk uit ons land. En laten we eerlijk zijn: bestaat er überhaupt een mooiere vrouw in de wereld dan Gigi? Wij betwijfelen het.

 

T A H I T I

Een foto die is geplaatst door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Reageer op artikel:
6 redenen waarom Nederlandse vrouwen woest aantrekkelijk zijn
Sluiten