De 5 mooiste momenten waarbij wereldsterren meespelen met straatmuzikanten

redactie 19 okt 2018 Entertainment

De droom van alle straatmuzikanten: sta je ‘Where is the Love’ te zingen terwijl je op je snaarinstrument aan het pingelen bent, komt ineens de echte zanger van het nummer langs om een stukkie mee te blèren. Dat geloven ze thuis natuurlijk nooit.

Het is dus maar goed dat ’t gefilmd is. Daardoor kan de straatartiest thuis z’n gelijk halen, en kunnen wij ook even genieten van dit once in a lifetime-moment. Gelukkig kun jij er een five times in a lifetime-moment van maken, wij hebben namelijk de vijf mooiste momenten geselecteerd waarbij wereldsterren mee komen neuriën met straatmuzikanten.

5. Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft meestal een enorme horde fans, bestaande uit gillende tienermeisjes achter zich aan. Toch zie je hier duidelijk dat ze compleet stil vallen als ze hun krijsende metgezellen er niet bij hebben. Eerlijk is eerlijk, het is ook niet niks als een wereldberoemde artiest even mee komt zingen bij je optredentje in het lokale winkelcentrum.

4. Steven Tyler

Het optreden van deze Russische gast wed ineens versterkt door Steven Tyler, de zanger van Aerosmith. Hij keek alleen niet heel verrast. Zou ‘ie doorhebben met wie hij hier te maken heeft?

3. Will.i.am

Terwijl deze jonge knul met z’n hele hebben en houden op Hollywood Boulevard ‘Where is the Love’ van The Black Eyed Peas staat te zingen, komt ineens Will.i.am, de zanger van de band, in z’n omgebouwde Tesla aangereden. Hoppa, zo wordt je straatoptreden toch ineens een duet met een wereldberoemde artiest.

2. Miley Cyrus

Oké, oké, deze past inderdaad niet echt in het rijtje. Dit zijn natuurlijk geen straatartiesten, en het echt spontaan is het allemaal ook niet. Dat maakt het optreden in het metrostation van New York, waar Miley Cyrus het prachtige nummer Jolene zingt niet minder mooi.

1. Bruce Springsteen

Dit is misschien wel de meest bijzondere van allemaal. Bruce Springsteen speelt spontaan een miniconcert voor de mensen op straat. Alles hieraan is puur. Niet voor de views of wat dan ook. Het is al een godswonder dat iemand dit in 1988 toevallig heeft vastgelegd.

 

 

 

 

Reageer op artikel:
De 5 mooiste momenten waarbij wereldsterren meespelen met straatmuzikanten
Sluiten