5 tips om meer indruk te maken bij de vrouwtjes tijdens het stappen

Redactie 10 okt 2017 Entertainment

Sta je dan, met je biertje in de hand, loerend naar dat leuke meisje daar even verderop. Soms heb je net even dat extra beetje nodig om die ene chick voor je te winnen. Die extraatjes verzamelen wij voor je.

1. Dansmoves
Goed dansen betekent goed in bed, dat is een wijsheid waar elke vrouw in gelooft. Dus hophop even die skills een boost geven, de dansschool in of gewoon in de woonkamer met een YouTube tutorial.

2. Trucje
Als jij nou een heel tof kunstje of trucje kan aan de bar, dan wil zij jou misschien wel een trucje laten zien in de slaapkamer. Voor oprecht vette goocheltrucs kan je ook kijken op YouTube. Zou dit alleen niet proberen als je inmiddels al mega lam bent.

3. Wingwoman
Heb jij nou een hele knappe, maar platonische vriendin? Zorg dat die veel in je buurt is tijdens stappen, maar wel op een vriendschappelijke manier. Je lijkt namelijk meteen leuker en knapper als jij je omringt met knappe chicks!

4. Visitekaartje
Iemand na het uitgaan benaderen via haar instagram account is eigenlijk best wel een beetje lame. Waar je écht een indruk mee maakt als je haar met een teug zelfverzekerdheid je visitekaartje aanreikt met daarop je info. Geen (toffe) baan? Beetje creatief zijn en zet er gewoon wat leuks op samen met je telefoonnummer. Visitekaartjes drukken doe je heel makkelijk! Op drukland.nl vind je tal aan opties.

5. Schakel de concurrentie uit
Ga vooral op een plek staan waar enorm veel vrouwen zijn, maar weinig mannen! In het land der blinden is één oog koning.

Foto: Pixabay

Reageer op artikel:
5 tips om meer indruk te maken bij de vrouwtjes tijdens het stappen
Sluiten