5 Spotify playlists om keihard mee te knallen tijdens het sporten

Nu de sportscholen nog wel openblijven, is het niet onverstandig om een paar keer per week van die bank af te komen en even te knallen. Sporten is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Dus of je nou buiten een rondje rent of gewichten door het dak ramt, je moet iets gaan doen. Om toch dat extra vleugje motivatie mee te geven, hebben wij 5 playlists op Spotify voor jou.

Beast Mode

Als je fan bent van housemuziek, dan zit je met deze playlist aan het juiste adres. Een mix van populaire en minder bekende nummers wisselen elkaar af. Met een gemiddelde van 125 bpm en met een paar uitschieters, ga jij gegarandeerd een stuk harder rennen. Beast Mode on!

Hype

Meer van de trap & bass-muziek? Dan is dit dé playlist voor jou. Bekende artiesten zoals DJ Snake, JOYRIDE, Marshmello en Yellow Claw vullen elkaar perfect aan met de hardste bass in je oorschelpen. Zorg dat je voorzien bent van goed geluid, want deze lijst laat het bloed door je lichaam gieren!

Rap Caviar

Nee, niet gelijk aan eten denken. Luister je graag naar artiesten als Pop Smoke, Drake of 21 Savage? Dan is dit de lijst voor jou. Deze playlist wordt regelmatig bijgewerkt met een hoop frisse gezichten en dikke tracks, om jouw oren te trakteren van een heerlijke 808 bass. Pompen maar!

The Rock Workout

De naam verklapt het al, maar mocht je het liefst een keiharde gitaar of dikke drums willen horen tijdens het sporten, dan is dit de playlist voor jou. Klassiekers gemixed met de nieuwste bands zullen jou niet teleurstellen. Denk aan Muse, Guns N’ Roses en Metallica. For when only raw rock will do….

Hardstyle Adrenaline!

Als we het over hard gaan hebben, mag dit genre natuurlijk niet ontbreken. Alles boven de 150 bpm zorgt er gegarandeerd voor dat jij je kop bij de les houdt. The Prophet, Brennan Heart of Ran-D helpen jou daar graag een handje bij. Jij gaat hiermee zeker je nieuwe PR scoren, dat ene rondje meer lopen of gewoon lekker beginnen. Stay healthy!

Reageer op artikel:
5 Spotify playlists om keihard mee te knallen tijdens het sporten
Sluiten