Dit zijn de 5 redenen waarom jij de FHM500 moet hebben

redactie 6 Jun 2019 Girls

Mocht je het nog niet doorhebben: de FHM500 van 2019 ligt alweer een tijdje in de schappen. Waar wacht je nog op, vriend? Dit prachtige blad wil je toch zo snel mogelijk in huis halen. Mocht je nog twijfelen of je ‘m wel moet kopen, dan hebben wij speciaal voor jou vijf redenen onder elkaar gezet. We zullen je proberen te overtuigen om de onmisbare vrouwenbijbel van 2019 toch aan te schaffen. Geloof ons, je wil ‘m niet missen.

Denk je na het lezen van dit wetenschappelijk onderbouwde stuk: ‘ja, ze hebben inderdaad gelijk’. Dan kunnen we je hartelijk feliciteren met je geweldige keuze. Om ‘t effe makkelijk voor je te maken kan je de FHM500 hier online bestellen via Wehkamp.nl. Geen probleem!

1. Mooie vrouwen

Ja, laten we dan maar meteen met de deur in huis vallen. De FHM500 zou de FHM500 niet zijn als ‘ie niet gevuld was met enorm veel prachtige vrouwen. Van plekje 500 tot de mooiste vrouw van Nederland, ze stellen je allemaal niet teleur. Een blik in dit wonderbaarlijke blaadje voelt als de poort van de hemel die pal voor je neus openspringt. Dat is echt waar. Zoals Albert Einstein zei: ‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal en de FHM500 brengt je nog veel verder.’ Neem dat maar aan van zo’n slimme knaap!

Dit bericht bekijken op Instagram

part 2. | one of the most significant shoots that I ever did. I grew up surrounded by horses, but I never rode them half naked ? check me (and 499 other beautiful ladies) out in the new FHM magazine – get it at @fhm_nederland ?

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

2. Leuke tekstjes

We begrijpen hier heel goed dat je de vrouwen uit het blad iets beter zou willen leren kennen. Daarom hebben we de moeite genomen om over alle vijfhonderd vrouwen een stukkie te schrijven. Een grappig, leuk, gevat of informatief tekstje. De volgende keer als je vriendin of vrouw dus zegt dat je eens een boek moet gaan lezen, dan kan je gerust de FHM500 erbij pakken. Zat leesvoer. Of zoals Galileo Galilei dat zo mooi zei: ‘Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf en de FHM500 werkt uitstekend voor hij die het lezen wil ontdekken.’ Bedankt Gali, als je nog wat nodig hebt weet je ons te vinden.

Anne Aimée Onana– Vroeger nog ijverig in de weer met de stijltang, nu onwijs trots op haar lekkere krullenbol. Draagt dezelde achternaam als de doelman van Ajax. When you know she is a keeper.”

3. Toffe interviews

We hebben er dit jaar weer flink werk van gemaakt. Zo kan je dit jaar bijvoorbeeld lezen over fotograaf Jasper Suyk, die het mooiste kantoor ter wereld heeft. Ook Maxim Hartman is even stevig aan de tand gevoeld onder het genot van een biertje en een flinke biefstuk en natuurlijk hebben we ook even goed de tijd genomen voor een hartig gesprekje met Katja, waar jij uiteraard alles over wil lezen.

4. Prachtige shoots

Dit is natuurlijk een gigantische goeie reden om het blad te kopen. Stel je voor: paginavullende foto’s van onder andere Katja Schuurman, Jutta Leerdam, Linnebel en de bloedmooie winnares Jessie Jazz Vuijk! Je gaat ons niet wijsmaken dat je dat niet wil zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wegens enthousiasme nog eentje dan ? #fhm500

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

5. Onmisbaar op de boekenplank

Naast je stoffige jeugdboeken van Pinkeltje, de onaangeraakte romans van Harry Mulisch, en de volledige serie Harry Potter boeken kan de lijst der lijsten natuurlijk niet ontbreken. Je verzamelplank is simpelweg niet compleet zonder de FHM500 van 2019. Pak ‘m erbij tijdens een avondje bankhangen of juist in gezelschap. Je hebt in ieder geval genoeg gespreksstof, mochten er mensen over de vloer komen. Kortom, je moet ‘m gewoon hebben. Of zoals Leonardo da Vinci dat zo mooi zei: ‘Hoe groter de man, des te dieper zijn liefde voor de FHM500.’ Amen.

Koop nu je FHM500 magazine

Heb je je FHM500 magazine al in huis? Dit is je moment! De 500 Mooiste Vrouwen van Nederland verzameld in een fantastisch magazine. Dat wil je hebben. Je krijgt het magazine gratis bij aankoop van een TABAC-product. Je bestelt de FHM500 hier online via Wehkamp.nl.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 redenen waarom jij de FHM500 moet hebben
Sluiten