Deze indrukwekkende 4K laser projector wil je hebben

We vragen ons af of we over een jaartje of vijftien überhaupt nog televisies hebben. Er is zo ontzettend veel veranderd, alleen al in de afgelopen vijftien jaar. Niet eens heel lang geleden keken we allemaal naar een dikke koelkast, waar je niet eens bier uit kan halen. Technologie staat nooit stil, dat bewijst ook deze indrukkende 4K laser projector van LG. 

Deze projector heeft alles te maken met CES. Dat zegt je waarschijnlijk niet zoveel, het is echter een van de grootste technologiebeurzen ter wereld. Fabrikanten kijken er reikhalzend naar uit om daar al hun nieuwe vondsten te showen in Las Vegas.

Leuk speelgoed

Het Zuid-Koreaanse LG is druk bezig geweest met 4K laser projector voor in de woonkamer. Het is best wel uniek. De projector is behoorlijk krachtig, waardoor er op 18 centimeter van het apparaat een 120-inch scherm zichtbaar wordt. Wanneer je zorgt dat de afstand slechts 5 centimeter is, heb je een beeldscherm van 90-inch. Het is dus leuk speelgoed en bovenal vet handig.

4k laser projector

Tovenarij

Voor dit apparaat kun je ThinQ AI gebruiken. Dat wil zeggen dat je gewoon op je luie reet kan blijven zitten en het apparaat met je stem kan besturen. Maar er is meer, zo kun je met Magic remote als een echte tovenaar de tv bedienen met handgebaren. We vragen ons wel af hoe debiel dat eruit moet gaan zien.

Prijskaartje

Het is nog niet bekend wat de projector gaat kosten, maar goedkoop zal het vast niet zijn. De vorige projector kostte zo’n 2500 euro.

Apparata

Reageer op artikel:
Deze indrukwekkende 4K laser projector wil je hebben
Sluiten