Volgend jaar komt ’s werelds eerste oprolbare televisie op de markt

Een grote televisie is mooi zolang ‘ie aan staat. Ben je niet naar je enorme scherm aan het turen, dan is het eigenlijk niets meer dan een groot, doelloos object dat de aandacht in je woonkamer opeist. Een oprolbare televisie zou de oplossing kunnen zijn. Maar ja, daar zal je vast nog tientallen jaren op moeten wachten. Nou, niet als het aan LG ligt.

De geruchten gaan namelijk dat zij van plan zijn volgend jaar zo’n oprolbare televisie op de markt te brengen. Daarmee zouden ze dan de eerste zijn. Het zou in alle waarschijnlijkheid gaan om een productiemodel van het oprolbare, 65 inch grote OLED-scherm dat LG eerder dit jaar als prototype toonde.

Fancy gadget

De flexibele tv kan automatisch opgerold worden in de soundbar. Ook kan ‘ie nog een stukje scherm boven de soundbar uit laten steken. Dit komt van pas wanneer je bijvoorbeeld alleen een muziekspeler in beeld wil hebben. Helaas is er verder nog weinig bekend over deze fancy gadget. Mocht je liever een unit van een Samsung aan de muur hebben hangen, dan kan dat ook via hun immense thuisbioscoop. Voor de LG is ng een klein beetje geduld vereiste, want die zal waarschijnlijk ergens volgend jaar op de markt zal verschijnen.

NU.nl

Reageer op artikel:
Volgend jaar komt ’s werelds eerste oprolbare televisie op de markt
Sluiten